Werken bij FlexFront? | inloggen adviseur | contact

 

Wat is een Client Officer en waarom moet ik Client Officer worden?

De digitale transformatie versimpelt in hoog tempo het backofficeproces. De klant kan steeds efficiënter en sneller bediend worden.

Deze ontwikkeling knaagt aan de rol van de binnendienstmedewerker. Een functie die, als we nu niets doen, op termijn geheel zal verdwijnen. Maar jij wil natuurlijk je baan behouden en met je tijd meegaan en jouw leidinggevende wil zijn medewerker met veel knowhow niet kwijtraken!

Tijd om in actie te komen! Er zal dus een transitie van administratief gedreven binnendienstmedewerker naar commercieel gedreven talent moeten plaatsvinden. Een spin in het web die de klantportefeuille en de individuele klantwens beter kent dan dat de adviseur deze kent.

De huidige functie van frontoffice en backoffice versmelten in de nieuwe functie van: Client Officer (CO). De allereerste HypoTop markeert de start van een nieuwe tijd waarin de binnendienstmedewerker naar CO transformeert. Vindt hier alle informatie, praktische tips en tricks en volg workshops om de eerste stap te zetten naar de transitie tot CO. 

 

 

Kennisplatform

TripleI (uitgever van onder andere het magazine InFinance en organisator van HypoVak) heeft speciaal voor de CO een kennisplatform ontwikkeld waar door middel van nieuwsbrieven, webinars en magazines alle informatie te vinden is om als CO te beschikken over de juiste productkennis en vaardigheden. Wanneer je je abonneert op dit platform (kosten bedragen voor het eerste jaar € 25,- ex. BTW, daarna € 75,- ex. BTW) heb je automatisch toegang tot HypoTop. Er zijn geen toegangskaarten te koop en er zijn slechts 500 plaatsen beschikbaar op HypoTop, dus meld je snel aan op dit platform.  Wil je meer weten over HypoTop of de Client Officer? Onderstaand vind je de tot nu toe verschenen edities van het Client Offcier magazine of kijk of jouw vraag tussen de Veelgestelde vragen staat.

 

Client Officer magazine

 

Beursspecial 2019 Client Officer magazine 

 

Client Officer magazine maart 2020

 

FlexFront gelooft in de kracht van het intermediair. Automatisering zal het hypotheekproces in verregaande vorm veranderen, echter het klantcontact en de opbouw van een klantrelatie blijft mensenwerk. Ook in de toekomst. De financieel adviseur én de binnendienst zijn degenen die het dichtst bij de klant staan en kunnen met een goede, toegepaste dienstverlening zorgdragen voor een juiste financiële huishouding van de klant. Daarom is FlexFront hoofdsponsor van HypoTop.

 

Wil je op de hoogte blijven van dit event? Meld je dan aan voor de speciale nieuwsbrieven rondom HypoTop en de functie Client Officer (het is altijd mogelijk om je weer af te melden).

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief