Werken bij FlexFront? | contact

ORV van Centraal Beheer

Kent u de Overlijdensrisicoverzekering van Centraal Beheer al? Een flexibel product met een eerlijke premie.

 

Waarom kiezen voor de Overlijdensrisicoverzekering van Centraal Beheer?

 • Een eerlijke en transparante premie
  Uw klant betaalt alleen voor de dagen dat hij verzekerd is. Opzeggen kan elke dag! Het is een verzekering op dagbasis. De premie voor de rest van de maand krijgt uw klant terug.
 • Uw klant bouwt geen reserve op
  Uw klant betaalt alleen voor het risico dat hij op dit moment loopt. Zo bouwt hij geen premiereserve op. Die verliest hij dus ook nooit. Wel zo eerlijk.
 • Duidelijkheid over de premies voor de hele looptijd
  Bij de start van de verzekering krijgt de klant een overzicht van de maandpremies voor de hele looptijd. Hij weet precies waar hij aan toe is, wat er verzekerd is en wat hij daarvoor elke maand betaalt. Er geldt een premiegarantie voor de hele looptijd.
 • Goede combinatie met een hypotheek
  Deze ORV past goed bij een hypotheek. De klant kan kiezen tussen een lineaire, annuïtaire en gelijkblijvende vorm. De startpremie van de Overlijdensrisicoverzekering is erg laag. En de verzekering is flexibel: gemakkelijk op te zeggen of aan te passen.
 • 2 personen, 2 polissen: een juist advies
  Elk leven kent zijn eigen financiële risico. Daarom is het slim om voor elk leven een verzekering af te sluiten. De polis kan gemakkelijk worden overgedragen bij een eventuele echtscheiding. En bij overlijden van één van de partners kan de achterblijvende partner beslissen of zijn eigen verzekering nog door moet lopen. Een nieuwe verzekering afsluiten met nieuwe medische waarborgen is dan niet nodig.

 

In onderstaande video wordt in 2,5 minuut uitgelegd hoe de Overlijdensrisicoverzekering werkt.

 

 

Productspecificaties
Maximaal verzekerd bedrag € 2.000.000
Anuïteiten percentages Tussen 1 en 10% maximaal 2 cijfers achter de komma
Minimum begin leeftijd verzekerde 15 jaar
Maximale begin leeftijd verzekerde De ingangsdatum van de polis moet de dag liggen dat verzekerde 68 jaar wordt
Maximale eindleeftijd 75 jaar
Premiebetaling Alleen premiebetaling per maand
Incasso Alleen automatische incasso
Duur premiebetaling Gelijk aan de looptijd
Verzekeringsvormen Gelijkblijvend, Annuïtair dalend, Lineair dalend
 • Militairen op uitzending maximaal € 400.000 uitkering
 • Dagelijks opzegbaar
 • 1 dekking per polis
 • Te betalen premies staan vast voor de hele looptijd

 

U vraagt de Centraal Beheer Overlijdensrisicoverzekering heel makkelijk aan

U doet uw aanvraag via uw eigen adviespakket. Het enige wat u nodig heeft, is uw relatienummer. Deze kunt u opvragen bij FlexFront door het formulier Leverings- en bemiddelingsvoorwaarden van Centraal Beheer ingevuld en ondertekend retour te sturen naar [email protected]. U ontvangt dan uw relatienummer. Via HDN is uw aanvraag vervolgens razendsnel bij Centraal Beheer binnen.

 

Centraal Beheer heeft geen eigen hypotheekadviseurs meer. Bestaande consumenten die Centraal Beheer benaderen en een adviesgesprek nodig hebben worden doorverwezen naar het intermediair. Consumenten worden door Centraal Beheer niet proactief benaderd voor andere producten (verzekeringen) tenzij de consument hier zelf om vraagt.

 

Heeft u nog vragen over de ORV van Centraal Beheer, neemt u dan contact op met onze accountmanagers, zij helpen u graag verder. Bel 030 600 5120, optie 3 of mail naar [email protected].