Werken bij FlexFront? | contact

HollandWoont

HollandWoont voor iedereen die een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie wil

Bekijk direct documenten & voorwaarden HollandWoont

Kenmerken HollandWoont

HollandWoont

 

HollandWoont is geschikt voor iedereen die een hypotheek met NHG wil. Nieuwe klanten kunnen alleen een hypotheek met NHG afsluiten. Bestaande klanten van HollandWoont kunnen ook een hypotheek zonder NHG aanvragen.

 

De belangrijkste pluspunten van de HollandWoont hypotheek voor u op een rij:

  • Voor oversluiters is het (onder voorwaarden) mogelijk om over te sluiten van een bestaande naar een nieuwe NHG-lening o.b.v. een borgtochtprovisie, alleen te betalen over het extra bedrag ten opzichte van het restant van de huidige NHG-lening.
  • HollandWoont biedt senioren een werkelijke lasten toets. Hiermee liggen er verruimde mogelijkheden voor aanvragers die vanaf hun pensioendatum een hypotheek willen aangaan. Bovendien is er geen verplichting tot het sluiten van een overlijdensrisicoverzekering waarmee extra keuzevrijheid geboden wordt.
  • Aanvragers op de woningmarkt kunnen gebruikmaken van een perspectiefverklaring. Bij aankoop van een nieuwbouwwoning is een offerte 12 maanden geldig en er gelden geen annuleringskosten voor de offerte. Mocht bereidstellingsprovisie bij verlenging van de offerte van toepassing zijn dan wordt deze per dag berekend.
  • Bij de inkomensbepaling voor loondienst (IBL) worden de gegevens rechtstreeks overgenomen van het UWV. Dit voorkomt fouten en zorgt voor een snel en soepel proces. (Tijdelijk niet mogelijk)
  • Vanzelfsprekend is rentemiddeling van toepassing en kan uit eigen middelen vergoedingsvrij afgelost worden.

 

In de FlexFront productvergelijker vindt u de meest voorkomende kenmerken van HollandWoont Hypotheken keurig op een rij. Natuurlijk kunt u uw inhoudelijke acceptatievragen ook stellen aan een van onze vakspecialisten van het HollandWoont team. Belt u hiervoor naar 030 600 5120.

 

Dossiers in beheer

Voor HollandWoont behandelt FlexFront verhogingen, ontslag en omzettingen van de leningen, voor alle overige vragen m.b.t. een HollandWoont dossier in beheer neemt u contact op met Quion via telefoonnummer 088 2051 580.