Werken bij FlexFront? | contact

Woonnu

Financiering met oog voor verduurzaming

Bekijk direct documenten & voorwaarden Woonnu

Kenmerken Woonnu

Woonnu

Woonnu is een volle dochter van NN Bank (Nationale-Nederlanden Bank). Woonnu richt zich op mensen die een duurzaam huis willen kopen of hun huis willen verduurzamen.

Woonnu helpt om duurzamer te wonen met een handige tool en een verduurzamingsroute, die uw klant volledig ontzorgd. Ook belonen zij een duurzamer huis met een korting op de hypotheekrente. 

 

De vernieuwde verduurzamingscheck geeft snel en duidelijk inzicht in verduurzamingsmogelijkheden én opbrengsten. In drie minuten vult u de online tool in en uw klant krijgt een indicatie wat verduurzamen kan opleveren. Samenwerkingspartner Susteen biedt garantie op de investering en het te behalen energielabel. Ontdek de Woonnu Verduurzamingscheck hier

Woonnu wil zoveel mogelijk mensen duurzamer laten wonen. Dit doet Woonnu door de wettelijke mogelijkheden voor verduurzaming volledig te ondersteunen in het acceptatiebeleid, én door duurzaam wonen te belonen met scherpere rentetarieven. Uw klant krijgt rentekorting naarmate het energielabel hoger is (A++++, A, B), of een opslag op de rente bij een lager energielabel (D, E, F, G). 

De korting op de rente geldt voor de volledige hypotheek, gedurende de gehele looptijd van de hypotheek. Ook als deze tussentijds wordt verhoogd. Als uw klant tijdens de looptijd door verduurzaming van de woning aantoonbaar een beter energielabel krijgt, dan krijgt uw klant het tarief dat hoort bij het nieuwe energielabel.


De verduurzamingsroute van Woonnu 
Woonnu helpt u en uw klant graag met verduurzamen door de klant te ontzorgen. Hoe dat werkt in de praktijk? Bekijk de handige infographic.

 

De belangrijkste kenmerken op een rij:

  • Rentekorting bij een beter (definitief) energielabel (al vanaf energielabel B, over de gehele looptijd van de hypotheek, ook indien het energielabel tijdens de looptijd wordt verbeterd)

  • Gratis duurzaamheidsrapport-op-maat voor Woonnu klanten

  • Verduur-samen (één centrale partij waarbij de klant volledig wordt ontzorgd)

  • Garantie op benodigde investering voor verduurzaming én het te behalen energielabel

  • Automatische rentedaling bij lagere risicoklasse

  • Keuze uit alle rentevasteperiodes van 1 t/m 30 jaar

  • Goed overbruggingsbeleid bij zowel verkochte als onverkochte woningen

  • Meeneemregeling

 

Op de FlexFront productvergelijker vindt u de meest voorkomende kenmerken van Woonnu keurig op een rij. Voor uw inhoudelijke acceptatievragen kunt u terecht bij een van onze specialisten. Belt u hiervoor naar 030 600 5120.