Werken bij FlexFront? | inloggen adviseur | contact

Kenmerken a.s.r.

a.s.r.

a.s.r. neemt een vooraanstaande rol in als het gaat om duurzaam ondernemen in de financiële sector. Zo is het pand waarin a.s.r. gevestigd is, duurzaam gerenoveerd tot een energiezuinig en kosten efficiënt kantoor. Het gebouw is een goede metafoor voor het duurzame karakter op het gebied van personeelsbeloning en het beleggingsbeleid. De organisatie richt zich puur op de behoeften van de klant in plaats van het aanbieden van producten. Wat is goed voor de mens? Uit deze vraag komt vanzelfsprekend het beleid voort dat a.s.r. niet belegt in wapenhandel, nucleaire energie, tabak en de gokindustrie maar juist in zaken die de omstandigheden voor de mens beter maken. 

 

De WelThuis Hypotheek van a.s.r. kent 4 aflosvormen: annuïteiten-, lineair-, aflossingsvrij- en levenhypotheek. De WelThuis hypotheek is een eenvoudig transparant product en biedt aantrekkelijke voorwaarden:

  • Laagste rente tussen rente-aanbod en hypotheekaanbod (dalrente)
  • Automatische aanpassing van de risicoklasse
  • Geen werkgeversverklaring nodig bij het oversluiten van de hypotheek met een LTV max. 90% en een dienstverband langer dan 1 jaar
  • Overbruggen is mogelijk indien de oude woning niet verkocht is
  • Geen taxatie benodigd bij een hypotheek tot een LTV van 90% van de meest recente Calcasa-waarde (zonder NHG) in combinatie met een hoofdsom tot € 500.000
  • Een consumptieve lening is mogelijk
  • Er kan uitgegaan worden van het huidige inkomen als er een perspectiefverklaring aangeleverd wordt

 

Meer weten over de Welthuis Starters Hypotheek, de verhuisregeling van a.s.r., hypotheek oversluiten of de automatische renteaanpassing bij aflossen? Bekijk een van onderstaande video's voor meer informatie.

Welthuis Starters Hypotheek

 

Verhuisregeling

 

Hypotheek oversluiten

 

Automatische renteaanpassing bij aflossen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

a.s.r. maakt gebruik van de Inkomensbepaling Loondienst (IBL). IBL is een nieuwe methode om het toetsinkomen te berekenen voor mensen in loondienst. IBL is een eenvoudiger alternatief voor de werkgeversverklaring. De IBL rekentool gebruikt de inkomensgegevens uit het UWV verzekeringsbericht en stelt daarmee het maximaal inkomen vast. Het opvragen van inkomensgegevens gaat sneller, makkelijker, de gegevens zijn betrouwbaar en dankzij de volledig digitale ondersteuning is de kans op fouten klein. Uiteraard is van belang dat IBL correct wordt ingevoerd in de adviessoftware. Wilt u weten hoe het werkt? Kijk dan in de pdf ‘IBL invullen adviessoftware’.

IBL rekentool

 

In de FlexFront productvergelijker vindt u de meest voorkomende kenmerken van a.s.r. keurig op een rij. Natuurlijk kunt u uw inhoudelijke acceptatievragen ook stellen aan een van onze vakspecialisten van team a.s.r. Belt u hiervoor naar 030 600 5120.

 

Dossiers in beheer

Voor a.s.r. behandelt FlexFront verhogingen van de leningen, voor alle overige vragen over een a.s.r. dossier in beheer neemt u contact op met Stater via telefoonnummer 033 4509 300.