Werken bij FlexFront? | inloggen adviseur | contact

a.s.r.

a.s.r. wil als verzekeraar en institutionele belegger een nuttige rol in de samenleving vervullen. Of dit nu gaat om gezondheid, inkomen of schade: Helpen door te doen. Mensen en bedrijven verder helpen, dat is wat a.s.r. drijft.

Kenmerken a.s.r.

a.s.r.

a.s.r. neemt een vooraanstaande rol in als het gaat om duurzaam ondernemen in de financiële sector. Zo is het pand waarin a.s.r. gevestigd is, duurzaam gerenoveerd tot een energiezuinig en kosten efficiënt kantoor. Het gebouw is een goede metafoor voor het duurzame karakter op het gebied van personeelsbeloning en het beleggingsbeleid. De organisatie richt zich puur op de behoeften van de klant in plaats van het aanbieden van producten. Wat is goed voor de mens? Uit deze vraag komt vanzelfsprekend het beleid voort dat a.s.r. niet belegt in wapenhandel, nucleaire energie, tabak en de gokindustrie maar juist in zaken die de omstandigheden voor de mens beter maken. 

 

De WelThuis Hypotheek van a.s.r. kent 4 aflosvormen: annuïteiten-, lineair-, aflossingsvrij- en levenhypotheek. De WelThuis hypotheek is een eenvoudig transparant product en biedt aantrekkelijke voorwaarden:

  • Laagste rente tussen rente-aanbod en hypotheekaanbod (dalrente)
  • Geldigheid rente-aanbod tot 8 maanden
  • Automatische aanpassing van de risicoklasse
  • Geen werkgeversverklaring nodig bij het oversluiten van de hypotheek met een LTV max. 90% en een dienstverband langer dan 1 jaar
  • Onder voorwaarden oversluiten naar substantieel lagere lasten is mogelijk
  • Overbruggen is mogelijk indien de oude woning niet verkocht is
  • Jaarlijks 15% boetevrij aflossen

 

Automatische renteaanpassing bij aflossen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In de FlexFront productvergelijker vindt u de meest voorkomende kenmerken van a.s.r. keurig op een rij. Natuurlijk kunt u uw inhoudelijke acceptatievragen ook stellen aan een van onze vakspecialisten van team a.s.r..  Belt u naar 030 - 600 5120 en vraagt u naar Yahya Okur, Richard van Kessel, Sandra Heijkamp of Ilona Blomsma.

 

Een klant wil snel duidelijkheid, daarom staat dagverwerking bij ons voor op. Na aanvraag ontvangt u binnen 24 uur een passend rente-aanbod. Het complete dossier beoordelen we binnen een werkdag na ontvangst.