Werken bij FlexFront? | inloggen adviseur | contact

Colibri Hypotheken

Colibri Hypotheken is niet zo maar een volgende hypotheekverstrekker in de rij van nieuwkomers. Colibri biedt de consument een platform waarop gekozen kan worden voor een online aanvraagproces, advies via de onafhankelijke, professionele adviseur of in een combinatie van die twee vormen.

Kenmerken Colibri Hypotheken

Colibri Hypotheken

Colibri Hypotheken biedt vanaf september 2018 de Startershypotheek. Later dit jaar zal een oversluit- en doorstroompropositie worden geïntroduceerd.

Colibri Starters Hypotheek

Deze propositie past het best bij onderstaande doelgroep:

  • Uw klant is zelfredzaam (uploaden van documenten, invoeren van gegevens etc.).
  • Koopsom boven de € 265.000 (niet NHG).
  • Gezamenlijk inkomen vanaf € 58.000 of voldoende eigen middelen (bijv. schenking ouders).
  • Boven 71% MW en lange rentevasteperiode (20, 25 en 30 jaarstarief in de top 3, scherpste van de markt).

Snelheid en gemak zijn twee belangrijke speerpunten van Colibri Hypotheken. Dit betekent minder documenten, minder stempels en snellere acceptatie (binnen 24 uur). Colibri Hypotheken werkt zonder een rente-aanbod. Na de aanvraag via HDN ontvangt u alleen een stukkenlijst voor de klant.

Op de adviseurspagina van Colibri leest u meer informatie over Colibri Hypotheken.

Colibri Hypotheken is ingeregeld in Adviesbox, Findesk en Figlo. Werkt u als adviseur met andere adviessoftware dan kan de aanvraag via de online module op de website van Colibri Hypotheken aangevraagd worden.

Exclusief via FlexFront Distributie

Colibri Hypotheken is exclusief te krijgen via FlexFront Distributie. Wilt u  een van de eerste kantoren zijn die Colibri Hypotheken aan uw klant kunt bieden? Dat kan! Neemt u hiervoor contact op met ons deskaccountmanagement via 030 600 5120, doorkiesoptie 2 of per mail: dam@flexfront.nl.