Werken bij FlexFront? | inloggen adviseur | contact

Hypotrust

Hypotrust benadert Nederlandse en buitenlandse banken en verzekeraars die geld uitlenen. Hypotrust geeft hen de acceptatievoorwaarden en vragen welke leningen zij hiermee kunnen aanbieden tegen welke rente. Hypotrust kiest de leningen met de laagste rentes en zetten deze in de markt. Hypotrust is sinds 1993 actief op de Nederlandse hypotheekmarkt en kent verschillende hypotheekvormen. 

Kenmerken Hypotrust

Hypotrust

De Hypotrust Comfort Hypotheek weet verschillende aflosvormen en verzekeringen bij overlijden te combineren. Achter de Comfort Hypotheek is een marktplaats van diverse aanbieders actief. Hoe dit werkt vertelt deze duidelijke instructiefilm. De Comfort Hypotheek heeft een standaard en profijt variant. 

De Hypotrust Woon Bewust Hypotheek is speciaal voor consumenten die bij het lenen van geld voor de woning niet over één nacht ijs gaan. Deze hypotheekvorm is geschikt voor ondernemers, zzp-ers en loondienstmedewerkers. 

De Hypotrust Elan Plus Hypotheek is geschikt voor het aankopen van een woning of het oversluiten van de bestaande hypotheek. 

In de FlexFront productvergelijker vindt u de meest voorkomende kenmerken per Hypotrust label keurig op een rij. Natuurlijk kunt u uw inhoudelijke acceptatievragen ook stellen aan een van onze vakspecialisten van team Hypotrust. Belt u hiervoor naar 030 600 5120.

Na aanvraag ontvangt u binnen 24 uur een passend rente-aanbod. Het complete dossier beoordelen we een werkdag na ontvangst. Omdat we enkele dagen per week een finaal akkoord acceptant op locatie hebben, krijgt u vaak de aansluitende werkdag uitsluitsel over het finaal akkoord. 

In onderstaand overzicht staat per label aangegeven wanneer tussentijds de risicoklasse kan worden aangepast.

Wijzigen risicoklasse

Wijzigen risicoklasse

Generiek Niet automatisch, op basis van maandelijkse of extra aflossing Wijzigen op basis van nieuwe taxatie of WOZ (mits de verstrekking niet groter is dan 70% van de WOZ waarde) op ieder moment mogelijk
Hypotrust Elan Plus Hypotheek Automatische rentedaling op basis van maandelijkse of extra aflossing Wijzigen op basis van nieuwe taxatie kan alleen bij renteherziening
Hypotrust Woon Bewust Hypotheek Automatische rentedaling op basis van maandelijkse of extra aflossing Wijzigen op basis van nieuwe taxatie of WOZ (mits de verstrekking niet groter is dan 60% van de WOZ waarde) op ieder moment mogelijk