Werken bij FlexFront? | inloggen adviseur | contact

Hypotrust

Hypotrust benadert Nederlandse en buitenlandse banken en verzekeraars die geld uitlenen. Hypotrust geeft hen de acceptatievoorwaarden en vragen welke leningen zij hiermee kunnen aanbieden tegen welke rente. Hypotrust kiest de leningen met de laagste rentes en zetten deze in de markt. Hypotrust is sinds 1993 actief op de Nederlandse hypotheekmarkt en kent verschillende hypotheekvormen. 

Kenmerken Hypotrust

Hypotrust

De Hypotrust Comfort Hypotheek weet verschillende aflosvormen en verzekeringen bij overlijden te combineren. Achter de Comfort Hypotheek is een marktplaats van diverse aanbieders actief. Hoe dit werkt vertelt deze duidelijke instructiefilm. De Comfort Hypotheek heeft een standaard en profijt variant. 

De Hypotrust Woon Bewust Hypotheek is speciaal voor consumenten die bij het lenen van geld voor de woning niet over één nacht ijs gaan. Deze hypotheekvorm is geschikt voor ondernemers, zzp-ers en loondienstmedewerkers. 

De Hypotrust Elan Plus Hypotheek is geschikt voor het aankopen van een woning of het oversluiten van de bestaande hypotheek. 

In de FlexFront productvergelijker vindt u de meest voorkomende kenmerken per Hypotrust label keurig op een rij. Natuurlijk kunt u uw inhoudelijke acceptatievragen ook stellen aan een van onze vakspecialisten van het Hypotrust team. Belt u naar 030 600 5120 en vraagt u naar Michael Schouten, Rik Mazereeuw of Marjan Brinkhuis.

Na aanvraag ontvangt u binnen 24 uur een passend rente-aanbod. Het complete dossier beoordelen we binnen een werkdag na ontvangst. Omdat we enkele dagen per week een finaal akkoord acceptant op locatie hebben, krijgt u vaak de aansluitende werkdag uitsluitsel over het finaal akkoord. 

In onderstaand overzicht staat per label aangegeven wanneer tussentijds de risicoklasse kan worden aangepast.

Wijzigen risicoklasse

Generiek ieder gewenst moment taxatie verplicht
Hypotrust Elan Plus Hypotheek Automatisch bij tussentijds aflossen en op verzoek van aanvrager taxatie verplicht
Hypotrust Woon Bewust Hypotheek automatisch aangepast na aflossen n.v.t.