Werken bij FlexFront? | inloggen adviseur | contact

IQWOON

IQWOON is sinds 2016 actief op de Nederlandse hypotheekmarkt en is onderdeel van de Blauwtrust groep. IQWOON is een eigentijdse hypotheek die voldoet aan alle moderne voorwaarden. De voorwaarden zijn helder en flexibel. De consument krijgt de laagste rente. Ook als de rente op het moment van tekenen lager is dan de rente in het rente-aanbod. 

Kenmerken IQWOON

IQWOON

Wanneer de consument kiest voor energiebesparing mag hij tot 106% van de marktwaarde lenen. Het meeverhuizen van de hypotheek is mogelijk. Elk jaar mag 20% van de leensom aanvullend afgelost worden. Het rente-aanbod is 4 maanden geldig en kan voor nog eens 4 maanden verlengd worden. 

In de FlexFront productvergelijker vindt u de meest voorkomende kenmerken van de IQWOON hypotheek keurig op een rij. Natuurlijk kunt u uw inhoudelijke acceptatievragen ook stellen aan een van onze vakspecialisten van het IQWOON team. Belt u hiervoor naar 030 600 5120.

Na aanvraag ontvangt u binnen 24 uur een passend rente-aanbod. Het complete dossier beoordelen we een werkdag na ontvangst.