Werken bij FlexFront? | inloggen adviseur | contact

De Callas Credit Life Woonlastenverzekering verzekert een vast bedrag en biedt in veel situaties een prima oplossing. Er zijn echter maar liefst 4.500 verschillende scenario’s mogelijk bij gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid, waarbij het tekort niet altijd oplosbaar is met een vast bedrag.

 

De Callas Credit Life Inkomensgarantie lost dit probleem op en biedt bij arbeidsongeschiktheid een aanvulling op de WIA uitkering tot minimaal 70% en maximaal 90% van het laatste inkomen (maximaal te verzekeren inkomen is zelfs € 100.000!).

 

De bij FlexFront aangesloten kantoren kunnen de Callas Credit Life Woonlastenverzekering en Inkomensgarantie aanbieden als oplossing voor het financieel risico bij arbeidsongeschiktheid.

 

Bekijk de handige advieskaart 'wanneer welke oplossing' met alle kenmerken hier!

 

Indien u gebruik wil maken van de Callas Credit Life verzekeringen en u heeft nog geen inlog voor het Callas extranet, dan vraagt u deze aan bij Callas via servicedesk@callasgroup.com. Na ontvangst van uw login kunt u via onderstaande button Aanvragen inloggen. Ook kunt u via nagenoeg alle adviessoftwarepakketten de Woonlastenverzekering en de Inkomensgarantie aanvragen.

Aanvragen