Werken bij FlexFront? | inloggen adviseur | contact

De woonlastenverzekering verzekert een vast bedrag en dat biedt bij volledige arbeidsongeschiktheid een prima oplossing. Er zijn echter maar liefst 4.500 verschillende scenario’s mogelijk bij gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid, waarbij het tekort niet altijd oplosbaar is met een vast bedrag.

De TOP verzekering van Callas lost dit probleem op en biedt bij arbeidsongeschiktheid altijd 70% inkomensgarantie. Door de combinatie met de woonlastenverzekering kan de klant zich aanvullend verzekeren tot 100% van het laatste verdiende inkomen en kun je elke adviesdossier geheel passend maken.

De bij FlexFront aangesloten kantoren kunnen de Callas TOP verzekering aanbieden als aanvulling op de woonlastenverzekering.

Bekijk de korte introductievideo voor meer informatie over het nieuwe product.

Indien u gebruik wil maken van de TOP verzekering en u heeft nog geen inlog voor het Callas extranet, dan vraagt u deze aan bij Callas via servicedesk@callasgroup.com. Na ontvangst van uw login kunt u via onderstaande button Aanvragen inloggen. Ook kunt u via het adviessoftwarepakket Adviesbox de TOP verzekering aanvragen (andere adviespakketten volgen op termijn).

Aanvragen

X

Onze chat is momenteel niet actief.