inloggen adviseur | contact

Credivance

Hét alternatief voor een tweede hypotheek. 

 

Onze samenwerking met Credivance zorgt ervoor dat u uw klant een goed alternatief kunt bieden voor een tweede hypotheek. De financieringsbehoefte van de consument wordt steeds vaker ingevuld met een combinatie van een hypotheek en een kort geld oplossing.

Credivance biedt u kort geld oplossingen tegen één standaard tarief, waardoor u al uw klanten vooraf één tarief kunt bieden ongeacht het kredietbedrag.

Een kortgeld financiering kan een oplossing zijn voor:

  • Alternatief voor een tweede hypotheek;
  • Krediet t.b.v. een verbouwing van de aan te kopen woning;
  • Restschuldfinanciering

 

Interessante rente!

De kort geld optie van Credivance kent een interessante rente. Er is al een 10 jaar vaste rente mogelijk vanaf 4,2%.

 

Vergoedingsmodel

U verwerkt de kortgeld mogelijkheid in het totaaladvies en brengt hiervoor een totaal advies fee in rekening bij de klant.

 

Aanvragen en afsluiten?

Uw aanvraag dient u in via DIVA, het aanvraagsysteem van Credivance. U ontvangt binnen 15 minuten na het indienen van uw aanvraag een terugkoppeling. De terugkoppeling kan bestaan uit:

  • goedkeuring, u kunt vervolgens het contract zelf opmaken in DIVA;
  • aanvullende vragen;
  • definitieve afwijzing met onderbouwing.

 

Samenwerken?

Heeft u een deelvergunning Consumptief Krediet en heeft u een aanstelling bij FlexFront? Dan kunt u gebruik maken van de exclusieve samenwerking met Credivance. U meldt zich aan via samenwerken@flexfront.nl.  Op de speciaal hiervoor ingerichte internetpagina treft u meer informatie.

 

Vragen?

Heeft u vragen over de samenwerking of heeft u geen inlog gegevens ontvangen? Neemt u in dat geval contact op met onze desk accountmanagers via telefoonnummer 030 600 5120.