Werken bij FlexFront? | inloggen adviseur | contact

 

FlexFront beveelt de bankgarantieservice van Nationale Waarborg aan. Nationale Waarborg is marktleider op het gebied van particuliere bankgaranties. Nationale Waarborg levert een bankgarantie binnen één werkdag, ruim voor finaal akkoord en digitaal via het Notarisnet waarbij alle notarissen in Nederland zijn aangesloten. De kosten van de bankgarantie bedragen 0,9% van het garantiebedrag met een minimum van € 225. De klant betaalt de kosten pas bij transport.

Nationale Waarborg biedt ook een verzekerde bankgarantie. De kosten van de verzekerde bankgarantie bedragen 0,9% met een minimum van € 250. Met een simpel vinkje op het aanvraagformulier is uw klant verzekerd. Mocht de koop na het verlopen van de ontbindende voorwaarden niet doorgaan vanwege overlijden, ziekte, onvrijwillige werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of echtscheiding en wordt de verzekerde bankgarantie ingeroepen, dan keert de verzekering het garantiebedrag met een maximum van € 35.000 uit en vervalt het regres op de klant.

Nog geen aanstelling bij Nationale Waarborg? Mail naar info@nationalewaarborg.nl en uw aanstelling is binnen een aantal dagen rond.