Werken bij FlexFront? | contact

De Nederlandse

Verhuurhypotheek voor de professionele belegger

Bekijk direct documenten & voorwaarden De Nederlandse
De Nederlandse

De Nederlandse is onderdeel van de Tulp Groep en biedt hypothecaire vastgoedfinancieringen speciaal voor professionals. De Nederlandse is bij uitstek een geschikte geldverstrekker voor de professionele belegger die een woning wil aankopen voor de verhuur en daarvoor een hypotheek wil afsluiten.

De Nederlandse is een jonge geldverstrekker, opgericht in 2019, die gespecialiseerd is in het financieren van te verhuren woningen en appartementen. Doordat zij een Nederlands bedrijf zijn, kennen ze de markt goed. De Nederlandse denkt mee in oplossingen die afgestemd zijn op de specifieke situatie en het onderpand.

 

De belangrijkste kenmerken op een rij:

  • Maximale verstrekking verhuurhypotheek 85% van de marktwaarde in verhuurde staat
  • Is de koopsom lager dan de taxatiewaarde? Dan geldt de koopsom als marktwaarde
  • Maximale verstrekking bij combinatiepand (woon-winkelpand) is 75%
  • Aflossing verhuurhypotheek annuïtair aflossen over maximaal 35 jaar
  • Bij financiering tot maximaal 80% van de marktwaarde in verhuurde staat is volledig aflossingsvrij mogelijk
  • Rentevasteperiodes: kwartaalvariabel, 1, 2, 3, 5, 7 en 10 jaar vast

 

Heeft u een vastgoed aanvraag liggen, die past bij De Nederlandse? Neem contact op met onze Buy-to-Let Expertisedesk via 030 600 5120, optie 5 of via [email protected]. De collega's van de expertisedesk helpen u graag verder en begeleiden u bij uw eerste en alle volgende aanvragen.

 

De Groene Vastgoedhypotheek

De Groene Vastgoedhypotheek van De Nederlandse is er voor woningen met een energielabel A en B. Een hypotheek op deze woningen levert bij aanvang een rentekorting van 0,10% op. Bij de financiering van een woning met energielabel C t/m G kan dat zelfs voor een korting van 0,15% zorgen. Door een bouwdepot aan te houden bij De Nederlandse is een verbetering in het energielabel te realiseren. De korting wordt verwerkt zodra binnen 6 maanden is aangetoond dat de woning een beter energielabel heeft.

Hoe werkt het aanvragen van De Groene Vastgoedhypotheek?

Heeft de woning die u wilt financieren energielabel A of B? Of wordt de woning met label C t/m G aangepast naar een beter energielabel? Geef bij de aanvraag aan dat u De Groene Vastgoedhypotheek wilt aanvragen en de korting wordt verwerkt. Deze korting wordt zichtbaar na acceptatie van het dossier. De offerte wordt voorzien van het Certificaat Groene Vastgoedhypotheek, zodat duidelijk is dat dit om De Groene Vastgoedhypotheek van De Nederlandse gaat. Alle voorwaarden zijn gelijk aan de reguliere hypotheek van De Nederlandse.