FAST inlog adviseur | contact

Zorgplicht en een verdienmodel gaan hand in hand

Veel advieskantoren willen meer halen uit bestaande klanten, maar komen daar niet voldoende aan toe. Met de ondersteuning van FlexFront creëert u wel tijd om echt werk te maken van Actief Beheer. Daarvoor hebben we een bewezen aanpak ontwikkeld.
 

200 klanten aanschrijven leidt tot 15 betaalde adviesgesprekken
 

FlexFront voert namens u het Actief Beheer uit. Hoe we dat doen? We vragen uw klant een vragenlijst in te voeren en bellen de respondenten uit uw naam na waarbij we checken of er iets gewijzigd is in de situatie van uw klant. Blijkt er een aanvullende adviesbehoefte? Dan regelen we de afspraak met u. Wij vullen uw agenda, zodat u zich op uw advieswerk kunt richten. Zo voldoet u aan uw zorgplicht. Doordat u omzet haalt uit bestaande klanten, wordt ook uw portefeuille meer waard. Bovendien neemt het aansprakelijkheidsrisico in uw portefeuille af. Maar bovenal levert deze werkwijze u blije, tevreden klanten op. Die uw aandacht enorm waarderen.

Wat levert het op?

 • Blije en tevreden klanten
 • (Betaald) adviesgesprek
 • Zorgplicht ingevuld
 • Aansprakelijkheidsrisico portefeuille omlaag
 • Toekomstige omzetkansen


Kosten en opbrengsten

Rekenvoorbeeld: 200 klanten

 • Verwacht aantal afspraken: 15
 • Kosten per klant: € 11,50,- excl. btw
 • Kosten per afspraak: € 152,- excl. btw
 • Opbrengst per afspraak? Adviestarief -/- € 146,- excl. btw
 • En… alle indirecte opbrengsten:
  Blije klanten
  Zorgplicht ingevuld
  Aansprakelijkheidsrisico portefeuille omlaag
  Toekomstige omzetkansen
FlexFront is... Uw partner in Actief Beheer

 

"De gevolgen van financiële nood - slechtere fysieke en mentale gezondheid, meer isolement en verminderd 'doenvermogen' - zijn ernstig genoeg om te investeren in weerbaarheid. De AFM pleit daarom al langer voor periodiek financieel onderhoud. Voorkomen is immers beter dan genezen."(Laura van Geest - Voorzitter AFM)

Webinar Actief Beheer: uw agenda gevuld met adviesgesprekken

Tijdens dit webinar nemen René Kuiper en Michiel van der Linde u mee in noodzaak én gemak van Actief Beheer. Ze vertellen waarom u vandaag al zou moeten én kunnen beginnen. Ook als u niet beschikt over actuele lening gegevens. René neemt u mee in de adviespraktijk, de wettelijke kaders & zorgplicht en geeft u concrete handvatten. Michiel deelt vervolgens FlexFront’s succesvolle ervaring in de ondersteuning van advieskantoren. Hoe het aanschrijven en nabellen van klanten tot concreet betaalde adviesgesprekken leidt.

Kijk het webinar terug.

FlexFront is... Uw partner in Actief Beheer

Uw partner in Actief Beheer

FlexFront gelooft in het belang van Actief Beheer, zeker en juist nu. We zijn daarom medeoprichter van de Stichting Actief Klantbeheer. Voor de uitvoering werken we samen met Nationale Hypotheekbond.

Begin vandaag nog met Actief Beheer! Onze accountmanagers helpen u graag op weg.

René Beekmans
René Beekmans 06 253 364 95
Koen Jeronimus
Koen Jeronimus 06 271 551 17