Werken bij FlexFront? | inloggen adviseur | contact
Marianne Edeling

Binnen FlexFront ben ik verantwoordelijk voor de communicatie in de breedste zin van het woord. Communicatie is belangrijk voor het onderlinge begrip en een optimale samenwerking. Als spin in het web zorg ik dat informatie van en over de geldverstrekker in duidelijke communicatie bij onze adviseurs terecht komt. Duidelijkheid en eerlijkheid vinden we belangrijk. Ik hoop dat uit te kunnen stralen in de communicatie op onze website, nieuwsbrieven en social media. Wat mij bij FlexFront aanspreekt is de servicegerichte instelling en bovendien vormen de collega’s bij FlexFront een fantastisch team om mee samen te werken. Ik hoop dat we die saamhorigheid uitstralen naar buiten.

Benieuwd naar de blogs van Marianne Edeling? Bekijk de blogs hier Stuur mij een bericht m.edeling@flexfront.nl
Koen Jeronimus

Ik ben werkzaam als accountmanager bij FlexFront, waardoor ik veel onderweg ben naar mijn klanten. Wij zijn de schakel tussen de geldverstrekker, de adviseur en de consument. Een veelzijdige functie waarin wij meedenken met de adviseur. Nee kennen we niet maar gaan op zoek naar ‘hoe kan het wel’. Dat en het dagelijkse contact met de klant, de diversiteit in gesprekken want geen klant is hetzelfde, maakt van deze functie elke dag weer een leuke uitdaging.

Het vak Hypotheek is leuk en breed. De consument helpen hun droomhuis (mede) te verwezenlijken dat geeft een kick. FlexFront is een prettig bedrijf om voor te werken. Het is een platte organisatie met korte lijnen waardoor we snel kunnen schakelen. Het is hier echt, Lekker doen!

Benieuwd naar de blogs van Koen Jeronimus? Bekijk de blogs hier Stuur mij een bericht k.jeronimus@flexfront.nl
Nathalie Vogt

Ik heb 11 jaar als acceptant gewerkt bij een advieskantoor. Na een uitstapje van 7 jaar in de uitvaart ben ik weer terug in de hypothekenbranche. Dat vind ik geweldig! Het voelt als thuiskomen. Het leukste vind ik de afwisseling en het contact met de adviseurs. Elk dossier is weer anders en je bent met emoties bezig. Je helpt de klant tenslotte bij het verkrijgen van hun droomhuis. Nadat ik de eerste periode op de afdeling planning en administratieve organisatie heb gewerkt, ben ik nu actief als hypotheekacceptant in het specialistenteam MUNT Hypotheken. We gaan voor dagverwerking dus we stoppen pas totdat het laatste dossier is weg gewerkt, ook al is het laat in de avond of we geven nog even gas in het weekend.

Benieuwd naar de blogs van Nathalie Vogt? Bekijk de blogs hier Stuur mij een bericht n.vogt@flexfront.nl
Sabine Verhoeven

Bij FlexFront liggen veel uitdagingen op het terrein van relatiemanagement. Die uitdaging ga ik graag aan. Ik werk graag samen met de adviseur om het uiterste voor de klant te bereiken. Ik hou van doelstellingen, resultaatgericht werken en creatieve oplossingen. “Hoe kan het wel?” is de vraag die ik mezelf regelmatig stel. Ik vind het leuk om met mensen bezig te zijn en ik zoek graag naar oplossingen, zodat iedereen een goede hypotheek kan krijgen en zonder financiële zorgen in zijn of haar droomhuis kan wonen. Daarom ben ik blij dat adviseurs mij weten te vinden om te sparren over advieskwesties en dossiers.

Samenwerken moet voor alle partijen leuk zijn, dat is mijn ambitie. Op die manier realiseren wij met elkaar het beste voor de consument. En daar gaat het om. Heeft u hulp nodig om uw klant verder te helpen? Neem dan contact met mij op.

Benieuwd naar de blogs van Sabine Verhoeven? Bekijk de blogs hier Stuur mij een bericht s.verhoeven@flexfront.nl
Arjan de Kort

Bij de Intermediair Service Desk zit ik bij FlexFront helemaal op mijn plek. Mijn drijfveer is om onze klanten het zo makkelijk mogelijk te maken. Ik geloof dat je door samenwerking alles beter maakt. Ik informeer onze adviseurs over unique selling points van onze geldverstrekkers en help onze klanten graag om een goed dossier aan te leveren waardoor de consument sneller een antwoord krijgt. FlexFront is een fijne organisatie om voor te werken en zeker ook om mee samen te werken. Daarom enthousiasmeer ik graag nieuwe adviseurs om hetzelfde te doen als 1.200 andere collega-kantoren. Service waar u blij van wordt!

Benieuwd naar de blogs van Arjan de Kort? Bekijk de blogs hier Stuur mij een bericht a.kort@flexfront.nl
Michiel van der Linde
Benieuwd naar de blogs van Michiel van der Linde? Bekijk de blogs hier Stuur mij een bericht m.vanderlinde@flexfront.nl
Bjarne Toftdal

Mijn naam is Bjarne Toftdal. Na een studie accountancy werk ik sinds enkele jaren als procesmanager bij de FlexFront Groep. Een enorm enerverende baan in een groeiende organisatie. Een mooie mijlpaal die bereikt is in 2017 is de ISAE 3402 certificering. Ik ben er trots op dat we vlekkeloos door de audits zijn gekomen en binnen een jaar type I en type II certificering hebben binnen gehaald.

Bij de FlexFront Groep wordt erg gestuurd op meedenken en niet vast te houden aan bestaande procedures. Verder kijken dan alleen maar de eerste aanvraag is van levensbelang voor een organisatie. Daarom ligt mijn focus op een excellent proces waardoor adviseurs met ons willen blijven samenwerken.

Benieuwd naar de blogs van Bjarne Toftdal? Bekijk de blogs hier Stuur mij een bericht b.toftdal@flexfront.nl
Evelyn van Straalen

Ik ben bij FlexFront werkzaam bij de Intermediair Service Desk. Ik heb een ruime ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven in de financiële sector. Deze functie ligt mij erg goed omdat ik als schakel tussen diverse partijen in de keten moet fungeren, een rol die mij op het lijf geschreven is. Mijn taak is om te redeneren vanuit de verschillende perspectieven en hier een weg in zien te vinden waar iedereen tevreden mee is.

Dankzij mijn leuke collega’s en de open bedrijfscultuur stap ik elke dag met plezier in de auto. Ik voel me op mijn plek bij FlexFront omdat het een flexibele organisatie is waar meedenken wordt gewaardeerd en men altijd openstaat voor input. 

Benieuwd naar de blogs van Evelyn van Straalen? Bekijk de blogs hier Stuur mij een bericht e.straalen@flexfront.nl
Atakan Gulsen

Ik werk inmiddels 15 jaar in de hypothekenbranche. Gestart als adviseur maar redelijk kort daarna omgeschakeld naar hypotheekacceptant. Het leuke aan mijn werk vind ik dat je een rol speelt in een belangrijk knooppunt in het leven van mensen.

In mijn vrije tijd lees ik graag vakbladen en ik ben gek op horloges. Daarnaast speel ik Turkse gitaar. Ik hou van reizen en ga regelmatig een weekendje naar Istanbul.

FlexFront betekent voor mij flexibiliteit en warmte. Het is mooi om de groei van FlexFront mee te kunnen maken.

Benieuwd naar de blogs van Atakan Gulsen? Bekijk de blogs hier Stuur mij een bericht a.gulsen@flexfront.nl
Katinka Rademaker

Zo lang als ik mij kan herinneren ben ik al actief in de financiële branche. Een branche die voortdurend in verandering is en zeker nooit saai wordt. Synoniem aan regels en daar denkt men al gauw aan saai. Het daagt mij juist uit om in die grijze gebieden toch nog mogelijkheden te vinden voor onze klanten.

Ik ben werkzaam op de Buy-to-Let Expertisedesk bij FlexFront. Hier houden we niet van het woord nee. We zoeken de grijze gebieden op. Op zoek naar wat wel kan. Escalaties oplossen als er iets dreigt mis te gaan vind ik het leukste aspect van mijn baan. Als team zorgen wij ervoor dat de consument zijn droom kan waarmaken en het liefst zo snel mogelijk. De korte lijnen intern bij FlexFront en met onze hypotheekaanbieders maken dit ook mogelijk.

Benieuwd naar de blogs van Katinka Rademaker? Bekijk de blogs hier Stuur mij een bericht k.rademaker@flexfront.nl
Dylan Dresens
Benieuwd naar de blogs van Dylan Dresens? Bekijk de blogs hier Stuur mij een bericht d.dresens@flexfront.nl
Paul van Polanen

Sinds 2005 werk ik in de hypothekenbranche als senior acceptant, relatiebeheerder en teammanager. Bij het zoeken naar een nieuwe uitdaging kwam ik via mijn oud-collega Edwin Berrevoet in contact met FlexFront.

Ik vind prikkeling en actie belangrijk en houd er niet van als het een sleur wordt of als er niks te doen is. Ik hou van veranderingen en organisaties die voortdurend in beweging zijn. Dit zie ik ook graag in mijn werk terug. Daarbij blijft het mooie in het vak om de klant, zowel klant als adviseur, te helpen en de WOW-factor te creëren. Doordat ik ooit begonnen ben op een assurantiekantoor en later bij een hypotheekkantoor weet ik hoe het voor de andere kant ‘voelt’.

Als kwaliteitsmanager binnen de FlexFront groep draag ik zorg voor de opleiding van onze young professional academie en houd ik mij bezig met het vergroten van de algehele kwaliteit van onze acceptatieteams.

Benieuwd naar de blogs van Paul van Polanen? Bekijk de blogs hier Stuur mij een bericht p.polanen@flexfront.nl
Wim ten Brinke

Mijn eerste stappen in de hypothekenbranche dateren van lang geleden. Na een uitstapje in het bankwezen te hebben gemaakt ben ik weer terug in een voor mij vertrouwde omgeving en nu werkzaam in het team Rente-aanbod/Compleet dossier.

Ik ben een man van cijfers en regels maar hecht ook waarde aan goede communicatie. Wat is er nodig in een dossier en hoe zorg ik dat dit duidelijk wordt bij de adviseur en consument. Mijn werk is ontzettend gevarieerd en biedt elke dag nieuwe uitdagingen.

Bij FlexFront is het fijn werken. Een platte organisatie met weinig hiërarchie waar echt naar je geluisterd wordt en je je eigen inzichten naar voren kan brengen.

Benieuwd naar de blogs van Wim ten Brinke? Bekijk de blogs hier Stuur mij een bericht w.brinke@flexfront.nl
Saskia Mast

Bij FlexFront ben ik werkzaam als Manager Operations. Ik werk sinds februari 2015 in de hypothekenbranche; daarvoor heb ik in de voedingsbranche en als projectmanager van medische congressen gewerkt.

Het leuke van de hypothekenbranche is dat de meeste mensen in hun leven één of meerdere keren er mee te maken krijgen.

Wat ik leuk vind aan mijn werk is het organiseren van de workflow, zorgen dat alles goed verloopt en dat we optimaal kunnen samenwerken. FlexFront is een dynamische organisatie en bovendien enorm gegroeid en dat is erg leuk om mee te mogen maken.

Benieuwd naar de blogs van Saskia Mast? Bekijk de blogs hier Stuur mij een bericht s.mast@flexfront.nl
Marjan Brinkhuis

Vanuit mijn thuiskantoor in Zwolle ben ik werkzaam voor FlexFront. Dat doe ik met enorm veel plezier.

Wat ik ook graag doe is het spelen van spelletjes. Heerlijk om een avondje Kolonisten van Catan of Beurs Monopolie te spelen. Ik ben fanatiek en wil altijd winnen. Zo erg zelfs dat ik eigenlijk niet kan stoppen totdat ik een potje gewonnen heb!

Het voordeel is dat ik deze eigenschap in mijn werk goed kan gebruiken. Ik bijt mij vast in elk dossier dat ik in handen krijg. Het mooiste is toch om zo'n dossier precies zo voor elkaar te krijgen zoals de klant dat wenst. Ik werk sinds jaar en dag in het specialistenteam Hypotrust en kan elke hypotheekvoorwaarde dromen. Mijn drijfveer is om mijn kennis over te dragen aan de adviseurs waar we mee samenwerken.

Benieuwd naar de blogs van Marjan Brinkhuis? Bekijk de blogs hier Stuur mij een bericht m.brinkhuis@flexfront.nl
Richard van Kessel

Ik ben als hypotheekacceptant werkzaam bij FlexFront.

Sinds 2000 werk ik in de hypotheekbranche. Door mijn ervaring bij zowel de geldverstrekkers als bij het intermediair ken ik alle facetten van het werk. Dat geeft mij het inzicht op welke wijze ik een optimale service kan bieden.

Een dossier moet aan allerlei regeltjes voldoen, maar ik doe mijn best om zoveel mogelijk de pragmatische weg te kiezen zodat een dossier niet onnodig blijft liggen waardoor een klant langer moet wachten. Mijn collega’s en ik kennen alle acceptatievoorwaarden tot in de finesses en we helpen de adviseur graag om het kader zo duidelijk mogelijk te maken via infotorials en individuele voorlichting om op die manier de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden.

Benieuwd naar de blogs van Richard van Kessel? Bekijk de blogs hier Stuur mij een bericht r.kessel@flexfront.nl
Chairin Chin-Kon-Sung

Ik houd mij bezig met marketing en communicatie binnen FlexFront. Een functie die elke dag weer anders en uitdagend is omdat de hypotheekbranche continu in beweging is en onze organisatie voorop wil lopen met elk initiatief dat er voor zorgt dat de consument beter geholpen wordt. In ons eigen trainingscentrum organiseren we regelmatig acceptatieworkshops voor een beter begrip van het acceptatiekader want onze focus in communicatie ligt op het stimuleren van samenwerking en loyaliteit. Het hypotheekproces is tenslotte een samenspel tussen klant, adviseur en acceptant.

Benieuwd naar de blogs van Chairin Chin-Kon-Sung? Bekijk de blogs hier Stuur mij een bericht c.chin@flexfront.nl