Werken bij FlexFront? | inloggen adviseur | contact

Het is weer zover: vanaf 3 maart 2020 kunt u stemmen voor de Gouden Lotus Award die voor het 5e achtereenvolgende jaar door InFinance uitgereikt zal gaan worden. Zoals u waarschijnlijk weet heeft FlexFront de Gouden Lotus in de categorie Beste serviceprovider > 700 kantoren de afgelopen 4 jaar gewonnen. En wat zouden wij graag ook de winnaar zijn van die 5e award! Daarom doen wij er alles aan om de allerbeste serviceprovider voor u te zijn.

 

Gunt u ons opnieuw de Gouden Lotus Award? Stem dan op FlexFront

Stemmen kan tot en met 15 augustus 2020 via Advieskeuze.nl. De genomineerden worden 17 augustus bekend gemaakt. De Gouden Lotus Awards worden op dinsdag 1 september 2020 uitgereikt.

De allerbeste word je natuurlijk niet zomaar 

In onze nieuwsbrief van 2 maart 2020 '2019:een hectisch jaar' namen we u in vogelvlucht mee in een bewogen jaar, maar tevens in onze wens ook dit jaar weer de allerbeste te zijn. We investeren keihard in onze kwaliteit om dat te bereiken. Door het jaar heen pakken we continue verbeterpunten op om u een betere dienstverlening te leveren. Momenteel zijn we heel concreet bezig met: 

  • Bereikbaarheid (betere bereikbaarheid van onze acceptanten)
  • Direct handelen (direct oppakken van terugkoppelingen en extra stukken)
  • Rappels en aantekeningen (altijd vooraf bellen om het direct op te lossen en opvolgen met een duidelijke uitleg)

Onder leiding van 3 ambassadeurs wordt door ons team hard gewerkt aan deze 3 thema's. En hierna pakken we weer nieuwe verbeterpunten op. Heeft u suggesties? Mail deze dan naar samenwerken@flexfront.nl of bel ons op. Want graag winnen we opnieuw zo'n mooie prijs, maar nog mooier is het om daadwerkelijk de allerbeste in de markt te zijn; u de allerbeste kwaliteit te kunnen leveren en te zorgen voor de allerbeste service waar u blij van wordt.
 

 

Breng hier uw stem uit

 

Leestip over onze reis om de beste te zijn en te blijven: