Werken bij FlexFront? | inloggen adviseur | contact

 

Onze Compleet Dossier Service bestaat uit een team met ervaren dossierassistenten die naast hypotheekexpertise ook een grote dosis klantempathie bezitten waardoor uw klant een service zal ervaren waar hij/zij blij van wordt. Natuurlijk uit uw naam, u bent en blijft tenslotte de adviseur van uw klant.

 

Hoe werkt Compleet Dossier Service met Accelerate

Door de samenwerking tussen FlexFront en Accelerate profiteert u van een fikse korting van 50% op de eenmalige opstartkosten en krijgt u bovendien 2 gratis gebruikersaccounts t.b.v. de Compleet Dossier Service van FlexFront. De opstartkosten, inclusief 2 trainingen, bedragen slechts € 745,- (excl. BTW).

Met de Compleet Dossier Service van FlexFront via Accelerate maakt u gebruik van het beste uit 2 werelden. Deze samenwerking biedt u een zeer ervaren team binnendienstmedewerkers in combinatie met professionele bemiddelingssoftware. Accelerate is een onafhankelijk bemiddelingssysteem voor alle geldverstrekkers. Accelerate wordt volledig werkend opgeleverd inclusief e-mailsjablonen, een Opdracht Tot Dienstverleningsmodule en een OCR-module. Alle e-mail, notities en bezoekafspraken worden automatisch aan het juiste dossier gekoppeld.

Daarnaast zijn er diverse slimme koppelingen zoals met Adviesbox en Nationale Hypotheekbond. U werkt volledig compliant en efficiënt door vooraf ingerichte workflows. Naast een CRM-component biedt Accelerate ook managementinformatile over productie, kantoorefficiëntie, conversie, leads, en First Time Right.

Het Compleet Dossier Service-team van FlexFront werkt in uw persoonlijke Accelerate-omgeving onder een eigen, gratis gebruikersaccount. U kunt daardoor alle acties in uw dossiers op elk moment volgen. Door onze ruime ervaring met Accelerate verliest u geen onnodige inwerktijd.

 

 

Hoe zet ik Compleet Dossier Service via Accelerate aan?

U kunt per dossier aangeven of u voor de verwerking hiervan onze Compleet Dossier Service wilt inzetten. Per dossier bedragen de kosten € 175,- (vrijgesteld van BTW). U kunt op structurele basis, in een vakantieperiode of tijdens ziekte en ondercapaciteit op uw kantoor kiezen voor deze dienstverlening. U regelt dit eenvoudig in Accelerate. 

In uw beheeromgeving in Accelerate maakt u in overleg met FlexFront 2 extra gebruikers aan, zonder dat u hiervoor de gebruikerskosten betaalt. Vervolgens kunt u per dossier bepalen of u gebruik wilt maken van de Compleet Dossier Service door bij behandelaar van het dossier te kiezen voor FlexFront.

Neemt u voor de volledige informatie om Compleet Dossier Service te activeren contact op met ons deskaccountmanagement via 030 600 5120 (keuze 2) of mailt u naar dam@flexfront.nl. Maakt u nog geen gebruik van Accelerate? Via FlexFront krijgt u € 750,- korting op de eenmalige opstartkosten (excl. BTW).

 

Uitgebreide informatie vindt u in de brochure Hoe werkt Compleet Dossier Service via Accelerate?

 

Functionaliteiten *** Accelerate Standaard Accelerate Small business FAST
CRM -
Management informatie
Facturatie -
Loyaliteitsprogramma - -
Klantportaal
Gepersonaliseerd klantportaal -
HDN-gestuurd
Koppeling met Nationale Hypotheekbond -
Mobiele app - -
Opdracht tot dienstverlening -
Klantinventarisatie met brondata -

 

Kosten (alle bedragen zijn exclusief BTW)
Basisfee per maand (3 gebruikers) € 450,- € 150,- n.v.t.
Extra gebruiker per maand * € 100,- € 50,- onbeperkt aantal gebruikers
2 extra gebruikers Accelerate via FlexFront geen extra kosten geen extra kosten n.v.t.
Aanvragen (per AX-aanvraag) onbeperkt bundel (prijs per AX/bundel) onbeperkt
Bundel 24 aanvragen n.v.t. € 40,- / € 960,- n.v.t.
Bundel 48 aanvragen n.v.t. € 35,- / € 1.680,- n.v.t.
Bundel 96 aanvragen n.v.t. € 30,- / € 2.880,- n.v.t.
Bundel 144 aanvragen n.v.t. € 25,- / € 3.600,- n.v.t.
Opstartkosten (incl. 2 trainingen op locatie) ** € 745,- (€ 750,- korting via FlexFront) € 745,- (€ 750,- korting via FlexFront) n.v.t.
Keuzemogelijkheid geldverstrekkers volledige markt beschikbaar volledige markt beschikbaar FlexFront en Home Invest assortiment

* Indien u gebruik wilt maken van de Compleet Dossier Service dient u 2 gebruikers voor FlexFront aan te vragen. Voor deze 2 speciale FlexFront gebruikers worden geen extra kosten in rekening gebracht.

** Werken met Accelerate via FlexFront levert u een korting van € 750,- op in de opstartkosten. U betaalt € 745,- in plaats van € 1.495,- (excl. BTW).

*** Meer informatie over Accelerate vindt u op www.hdconnect.nl/accelerate

 

Gaat u voor goud?

De aanlevering van documenten is een tijdrovend en soms frustrerend proces. De Compleet Dossier Service neemt zorgen uit handen en staat uw klant met raad en daad bij. Door gebruik te maken van onze Compleet Dossier Service, stijgt ook het percentage van het aantal documenten dat in een keer goed aangeleverd wordt. Dit bevordert de kwaliteit waardoor u in aanmerking komt voor een volgende loyaliteitsklasse. U kunt met deze dienstverlening dus flink besparen in kwaliteit en tijd maar ook in kosten. Gaat u voor goud?

Wist u dat u voor een dossier in loyaliteitsklasse goud € 199,- betaalt in plaats van de € 325,- in de basisklasse. Samen met de € 175,- voor de Compleet Dossier Service, komen de kosten voor een dossier totaal op € 374,-.

 

Compleet Dossier Service via FAST

Wilt u liever alleen via FAST werken? Op de pagina Compleet Dossier Service via FAST vindt u meer informatie.