Werken bij FlexFront? | inloggen adviseur | contact

Compleet Dossier Service via FAST

U bent hypotheekadviseur. Uw kernkwaliteit is het geven van advies. Het liefst richt u zich volledig op het advies en laat u het administratieve gedeelte – het completeren van het dossier – aan andere specialisten over. Dat kan bij FlexFront. Incidenteel of structureel. 

Onze Compleet Dossier Service bestaat uit een team met ervaren dossierassistenten die naast hypotheekexpertise ook een grote dosis klantempathie bezitten waardoor uw klant een service zal ervaren waar hij/zij blij van wordt. Natuurlijk uit uw naam, u bent en blijft tenslotte de adviseur van uw klant.

 

Hoe zet ik Compleet Dossier Service aan?

Zodra u het rente-aanbod heeft besproken en de klant heeft ondertekend, geeft u in FAST aan of u gebruik wilt maken van de Compleet Dossier Service. Per dossier bedragen de kosten € 175,- (vrijgesteld van BTW). U informeert uw klant over uw assistent op afstand. Wij nemen vervolgens (telefonisch) contact op met uw klant en begeleiden hem/haar door het administratieve proces dat volgt na uw inhoudelijke advies. Onze Compleet Dossier Service staat uw klant gedurende dit proces bij met raad en daad. Zodra uw klant een adviesinhoudelijke vraag heeft, geven wij dit door aan u. Zo doet iedereen waar hij het beste in is. Voor een soepele en optimale klantervaring.

U kunt op structurele basis, in een vakantieperiode of tijdens ziekte en ondercapaciteit op uw kantoor kiezen voor deze dienstverlening. U regelt dit eenvoudig in FAST. In uw beheeromgeving in FAST kiest u voor activeren Compleet Dossier Service. U kiest voor Ja bij actief en definieert vervolgens de periode. Bij werkwijze kiest u aansluitend voor:

  • Nieuwe dossiers
  • Handmatig
  • Nieuwe dossiers en Handmatig

Uitgebreide informatie vindt u in de brochure Hoe werkt Compleet Dossier Service via FAST?

 

Gaat u voor goud?

De aanlevering van documenten is een tijdrovend en soms frustrerend proces. De Compleet Dossier Service neemt zorgen uit handen en staat uw klant met raad en daad bij. Door gebruik te maken van onze Compleet Dossier Service, stijgt ook het percentage van het aantal documenten dat in een keer goed aangeleverd wordt. Dit bevordert de kwaliteit waardoor u in aanmerking komt voor een volgende loyaliteitsklasse. U kunt met deze dienstverlening dus flink besparen in kwaliteit en tijd maar ook in kosten. Gaat u voor goud?

Wist u dat u voor een dossier in loyaliteitsklasse goud € 199,- betaalt in plaats van de € 325,- in de basisklasse. Samen met de € 175,- voor de Compleet Dossier Service, komen de kosten voor een dossier totaal op € 374,-.

 

Compleet Dossier Service via Accelerate

Werkt u met Accelerate of bent u geinteresseerd om te gaan werken met Accelerate, kijk  op de pagina Compleet Dossier Service via Accelerate voor meer informatie.

 

Wilt u meer weten? Belt u dan naar 030 600 5120 of mailt u naar dam@flexfront.nl. Ons deskaccountmanagement helpt u graag op weg.