Werken bij FlexFront? | inloggen adviseur | contact

Compleet Dossier Service

U bent hypotheekadviseur. Uw kernkwaliteit is het geven van advies. Het liefst richt u zich volledig op het advies en laat u het administratieve gedeelte – het completeren van het dossier – aan andere specialisten over. Dat kan bij FlexFront. Incidenteel of structureel. Deze service is in onze dossierprijs inbegrepen.

Voor alle klantdossiers van de geldverstrekkers in ons assortiment verzorgen we, op uw verzoek, de completering van het dossier. Na ontvangst van het ondertekende rente-aanbod nemen we contact op met uw klant, benodigde taxatiebureaus, verzekeringsmaatschappijen en overige leveranciers en zorgen voor een compleet en correct dossier dat een snel akkoord verdient. Uiteraard houden we u doorlopend van de voortgang op de hoogte. U wilt tenslotte weten of uw klant op de best mogelijke manier geholpen wordt.

U kunt van de compleet dossier service gebruiken maken op structurele basis of ten tijde van drukte op uw kantoor of in geval van ziekte of vakantie. Deze service is in onze dossierprijs inbegrepen. Alle informatie en de spelregels hebben we voor u op een rijtje gezet.

Wilt u meer weten? Belt u dan naar 030 – 600 5120 of mailt u naar dam@flexfront.nl. Ons Deskaccountmanagement helpt u graag op weg.
De compleet dossier service start nadat we het volledig ingevulde intakeformulier CDS van u hebben ontvangen via compleetdossier@flexfront.nl

 

Ga naar het intakeformulier