Werken bij FlexFront? | contact

FlexFront Academy FlexFront Academy

De FlexFront Academy is er voor u. Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in de branche, binnen FlexFront en bij onze geldverstrekkers. In korte tijd bent u helemaal up-to-date.


 

De FlexFront Academy organiseert met regelmaat webinars en workshops voor de financieel adviseur. Ook delen we whitepapers met u over uiteenlopende onderwerpen, maar die altijd gericht zijn op de praktijk. In de kennisbank vindt u alle documenten, formulieren en infotorials per geldverstrekker die u kunt gebruiken bij uw dagelijkse advieswerkzaamheden.

Als hypotheekadviseur bent u de sparringpartner van de consument. Vanaf de oriëntatiefase tot de koop staat u uw klant bij. Gedurende deze klantreis veranderen zijn behoeftes. Wat betekent dat voor zijn verwachtingen jegens u? Bij De klantreis vertellen wij u meer over consumentengedrag tijdens de diverse fases van het hypotheekproces.

 

 

 

In onze webinars behandelen we topics waar vraag naar is en die u kunnen helpen in uw advies. Is er een onderwerp die u graag terug wilt zien in een van de webinars? Vertel het ons! Mail uw suggesties naar samenwerken@flexfront.nl.

Webinar en workshop agenda    
Webinar  

Samenwonen met eigenwoningverleden en de gevolgen van relatiebreuk | woensdag 7 september 2022 om 10:00 uur | Inschrijven

 

Succesvol Verduurzamen | Woensdag 21 september 2022 om 10:00 uur | Inschrijven

 

 

Mocht u behoefte hebben aan een bepaald onderwerp laat ons dit dan weten via samenwerken@flexfront.nl.