Werken bij FlexFront? | inloggen adviseur | contact

 

De FlexFront Academy organiseert met regelmaat webinars voor de financieel adviseur. De webinars kunnen een verschillende insteek hebben. Zo verzorgen wij webinars in de vorm van kennissessies waarbij onderwerpen worden besproken die het proces helpen verbeteren. Een expert uit het vakgebied praat u aan de hand van cases bij over een specifiek onderwerp en geeft u handvaten mee om toe te passen in de praktijk. Daarnaast zijn er webinars die er op gericht zijn het beleid van een geldverstrekker toe te lichten. 

 

Mocht u behoefte hebben aan een bepaald onderwerp laat ons dit dan weten via samenwerken@flexfront.nl.

 

Agenda

Webinar Actief beheer: van zorgplicht naar kans | dinsdag 10 november 2020

Onderdeel van de SEH Kennisweken | Inschrijven

 

Webinar Denk mee met NHG | woensdag 11 november 10:00 uur | Marcel Sippekamp | NHG

Marcel Sippekamp, senior productmanager van NHG neemt u in het webinar ‘Denk mee met NHG’ mee in de Voorwaarden & Normen (V&N) 2021 én in de toekomst van NHG. U krijgt de achtergronden van de nieuwe V&N en Marcel geeft u een kijkje in de keuken van NHG: Hoe kijkt NHG naar de toekomst en welke beleidsaanpassingen zijn er op langere termijn te verwachten? Voor u de ideale gelegenheid om vragen te stellen en feedback te geven aan NHG. Wie weet ziet u uw suggesties wel terug in toekomstig beleid. Heeft u nu al punten? Geef ze ons door en we nemen ze mee in het webinar ‘Denk mee met NHG’.

 

Terugkijken

Webinar De startende adviseur | woensdag 14 oktober 2020 

Dit webinar is speciaal voor de startende adviseur bij FlexFront (kantoren die nog weinig ervaring hebben met FlexFront). Als nieuwe klant bij FlexFront maken wij u graag wegwijs in onze services en dienstverlening. In dit webinar vertellen we u alles wat u moet en wilt weten over FlexFront. 

We zijn erg benieuwd naar uw eerste ervaringen met FlexFront. Hoe verloopt de samenwerking tot nu toe? Loopt alles soepel, bent u tevreden over de dienstverlening, wat wilt u graag weten en zijn er nog onduidelijkheden? Heeft u verbeterpunten voor ons? Heeft u een vraag dan is dit het moment om die aan ons te stellen. Welke onderwerpen komen aan bod:

  • Welke diensten bieden wij u
  • Geldverstrekkers in het FlexFront assortiment
  • Welke service kunt u van ons verwachten
  • Wat is onze werkwijze
  • Waarom werken wij met dedicated teams
  • Wegwijs in het FAST systeem
  • Sneak Preview: FlexFront Full Service

Webinar De startende adviseur terugkijken. Kijkers beoordeelden dit webinar met een 7,8.

Wilt u de presentatie van het webinar in uw mailbox ontvangen stuur dan een bericht naar samenwerken@flexfront.nl.

 

Webinar Succesvol adviseren en bemiddelen in hypotheken van MUNT | woensdag 23 september 2020 | MUNT Hypotheken 

MUNT Hypotheken is herkenbaar door de aantrekkelijke rentes en duidelijke voorwaarden en uiteraard door een duidelijk, snel en zorgeloos aanvraagproces. MUNT Hypotheken verzorgt simpele en moderne hypotheken met geld van solide Nederlandse pensioenfondsen. MUNT Hypotheken staat sinds 2015 standvastig in de top 10 van grootste geldverstrekkers van Nederland.

Ongetwijfeld heeft u vragen over MUNT Hypotheken. Die gaan we samen beantwoorden. In dit webinar maakt u kennis met het hypotheekproduct van MUNT Hypotheken. Wat zijn de sterke punten, wat moet u weten als u MUNT adviseert en wat zijn de belangrijke acceptatienormen? Webinar Succesvol adviseren en bemiddelen in hypotheken van MUNT terugkijken. 

Wilt u de presentatie van het webinar in uw mailbox ontvangen stuur dan een bericht naar samenwerken@flexfront.nl

 

Webinar Verdiepingsslag inzake goedkeurend besluit en draagplichtovereenkomst | maandag 7 september 2020 | docent René Kuiper | mede mogelijk gemaakt door NIBC Direct

Op veler verzoek verzorgde trainer/docent René Kuiper een verdiepingsslag op het Webinar ‘Draagplicht en de eigenwoningschuld’ dat FlexFront u op 3 juni j.l. presenteerde. René gaat dieper in op de fiscale vereisten en alle ins en outs, met een aantal veel voorkomende praktijkvoorbeelden. Webinar Verdiepingsslag inzake goedkeurend besluit en draagplichtovereenkomst terugkijken. Kijkers beoordeelden dit webinar met een 9,1!

Wilt u de presentatie van het webinar in uw mailbox ontvangen stuur dan een bericht naar samenwerken@flexfront.nl

 

Webinar ORV, AOV en uw hypotheekadvies | Woensdag 15 juli 2020 | docent Rob Timmermans | mede mogelijk gemaakt door Obvion Hypotheken

De eisen voor verplichte risico-afdekking voor overlijden in een hypotheek zijn de laatste tijd behoorlijk versoepeld. Maar, zijn de risico’s dan ook echt minder? Wat doet u met ORV maar ook AOV in uw hypotheekadvies, en wat verlangt de zorgplicht van u? Docent Rob Timmermans van Impact Opleiding & Training geeft u de ins en outs. Webinar ORV, AOV en uw hypotheekadvies terugkijken. Kijkers beoordelen dit webinar met een 8,8.

Wilt u de presentatie van het webinar in uw mailbox ontvangen stuur dan een bericht naar samenwerken@flexfront.nl.

 

Meer klanten helpen in minder tijd? |  woensdag 1 juli 2020 | spreker Gert Vasse | samen met Lot Hypotheken en Ockto praten we u bij.

Meer klanten helpen in de beperkte kostbare tijd die u heeft? Nieuwe technieken en automatisering kunnen u daarbij helpen. Klinkt dat als toekomstmuziek en ver van uw bed? In dit webinar laten we u zien hoe u vandaag al kunt beginnen de bemiddeling makkelijker te maken met een klein uitstapje vanuit uw adviespakket. Een efficiëntere manier van stukken verzamelen. Geen theorie maar gewoon hoe het werkt in de praktijk. Dat laten we u samen met Ockto en Lot Hypotheken zien. U wilt toch ook zonder gedoe een hypotheek voor uw klanten regelen? Webinar Meer klanten helpen in mindertijd? terugkijken. Kijkers beoordelen dit webinar met een 8,0.

Wilt u de presentatie van het webinar in uw mailbox ontvangen stuur dan een bericht naar samenwerken@flexfront.nl.

 

Webinar Fiscaliteit (vervolg) | woensdag 17 juni 2020 | docent René Kuiper | mede mogelijk gemaakt door Tulp Hypotheken

Fiscaliteit is een ingewikkeld onderdeel van het hypotheekadvies. Dat zagen we al in het eerdere webinar over fiscaliteit . Op veler verzoek nogmaals een webinar over fiscaliteit. Dit webinar wordt georganiseerd door de FlexFront Academy en mede mogelijk gemaakt door Tulp Hypotheken. In dit webinar geven we u een verdere verdieping. Webinar Fiscaliteit (vervolg) terugkijken. Kijkers beoordelen dit webinar met een 8,9.

Wilt u de presentatie van het webinar in uw mailbox ontvangen stuur dan een bericht naar samenwerken@flexfront.nl

 

Webinar Draagplicht en de eigenwoningschuld | 3 juni 2020 | docent René Kuiper | mede mogelijk gemaakt door NIBC Direct

Draagplicht en de eigenwoningschuld is een belangrijk onderdeel van het hypotheekadvies. Hoe verdeelt u een hypotheek fiscaal als men samen een hypotheek aanvraagt? Welke afspraken moeten er gemaakt worden over onderlinge schuldverhouding? En wat vindt de fiscus daarvan? Docent René Kuiper van Kuiper Act beantwoordt uw vragen in het webinar Draagplicht en de eigenwoningschuldWebinar Draagplicht en de eigenwoningschuld terugkijken. Kijkers beoordelen dit webinar met een 8,7.

Wilt u de presentatie van het webinar in uw mailbox ontvangen stuur dan een bericht naar samenwerken@flexfront.nl

 

Webinar Verduurzaming & hypotheekadvies | 27 mei 2020 | docent René Kuiper | mede mogelijk gemaakt door Lloyds Bank

 Door een technische storing is terugkijken nog niet mogelijk, dit volgt z.s.m.

Verduurzaming moet een vast onderdeel in elk adviesgesprek worden. Maar waar begint u? Welke mogelijkheden zijn er voor financiering van de verduurzaamheidsmaatregelen en hoe geeft u het juiste advies mee aan uw klant? Deze vragen zijn beantwoordt in het webinar verduurzaming & hypotheekadvies van 27 mei 2020. Trainer René Kuiper van Kuiper Act neemt u mee in de wereld van verduurzaming. Aan de hand van casussen uit de praktijk laat hij zien wat de mogelijkheden zijn. En hij geeft u handige tips en handvatten mee die u in uw adviesgesprek kan gebruiken. 

 

Webinar Fiscale gevolgen bij echtscheiding | 14 mei 2020 | docent Rob Timmermans | mede mogelijk gemaakt door Argenta

Echtscheidingen zijn helaas van alle tijden, en ongetwijfeld worden ze ook aangewakkerd door de coronacrisis. De financiële en fiscale gevolgen van echtscheiding zijn vaak ingrijpend en complex. Daarom heeft de FlexFront Academy een webinar rondom dit thema georganiseerd. In drie kwartier praat de ervaren docent Rob Timmermans van Impact opleiding & training u bij aan de hand van praktijkcases. Webinar Fiscale gevolgen bij echtscheiding terugkijken. Kijkers beoordelen dit webinar met een 8,3.

Wilt u de presentatie van het webinar in uw mailbox ontvangen stuur dan een bericht naar samenwerken@flexfront.nl

 

Webinar Vraag het...MUNT Hypotheken | 16 april 2020

De coronacrisis vraagt om actief handelen van zowel u als van de geldverstrekkers. Hoe gaan we hier met z'n allen mee om? Welke maatregelen worden er genomen om in te spelen op de huidige situatie en de consument toch aan hun droomhuis te helpen. Chris Oosterling van MUNT Hypotheken legt in dit webinar uit op welke punten het beleid van MUNT is aangepast en wat de achterliggende gedachte daarbij is. Webinar Vraag het MUNT Hypotheken terugkijken. Kijkers van de webinar beoordeelden deze met een 7,3.

Wilt u de presentatie van het webinar in uw mailbox ontvangen stuur dan een bericht naar samenwerken@flexfront.nl

 

Webinar Fiscaliteit | 31 maart 2020

Fiscaliteit is een ingewikkeld onderdeel van het hypotheekadvies. Bij FlexFront zien we de laatste tijd hypotheekaanvragen regelmatig ‘bouncen’ op de resterende duur van de renteaftrek. U wilt net als wij de klant de allerbeste service bieden. Daarom hebben we de ervaren trainer/coach René Kuiper gevraagd u in dit webinar de juiste handvatten en praktische tips mee te geven. Zodat we hypotheekaanvragen samen snel en soepel kunnen verwerken. Webinar Fiscaliteit terugkijken. Kijkers van het webinar beoordeelden deze met een 8,5.

Wilt u de presentatie van het webinar in uw mailbox ontvangen stuur dan een bericht naar samenwerken@flexfront.nl