Werken bij FlexFront? | inloggen adviseur | contact

 

De FlexFront Academy organiseert met regelmaat webinars voor de financieel adviseur. De webinars kunnen een verschillende insteek hebben. Zo verzorgen wij webinars in de vorm van kennissessies waarbij onderwerpen worden besproken die het proces helpen verbeteren. Een expert uit het vakgebied praat u aan de hand van cases bij over een specifiek onderwerp en geeft u handvaten mee om toe te passen in de praktijk. Daarnaast zijn er webinars die er op gericht zijn het beleid van een geldverstrekker toe te lichten. 

 

Mocht u behoefte hebben aan een bepaald onderwerp laat ons dit dan weten via samenwerken@flexfront.nl.

 

Agenda

Webinar Verduurzaming & hypotheekadvies | woensdag 27 mei 10 uur | docent René Kuiper | mede mogelijk gemaakt door Lloyds Bank

Verduurzaming moet een vast onderdeel in elk adviesgesprek worden. Maar waar begint u? Welke mogelijkheden zijn er voor financiering van de verduurzaamheidsmaatregelen en hoe geeft u het juiste advies mee aan uw klant? Deze vragen gaan we beantwoorden in het webinar verduurzaming & hypotheekadvies op woensdag 27 mei 2020. Dit webinar wordt georganiseerd door de FlexFront Academy en mede mogelijk gemaakt door Lloyds Bank. Schrijf u nu in!

Trainer René Kuiper van Kuiper Act neemt u mee in de wereld van verduurzaming. Aan de hand van casussen uit de praktijk laat hij zien wat de mogelijkheden zijn. En hij geeft u handige tips en handvatten mee die u in uw adviesgesprek kan gebruiken.
 
Een actueel onderwerp waar u na het volgen van dit webinar direct mee aan de slag kunt in uw advies.

 

Webinar Draagplicht in de eigenwoningschuld | woensdag 3 juni 10 uur | docent René Kuiper | mede mogelijk gemaakt door NIBC Direct

Draagplicht in de eigenwoningschuld is een belangrijk onderdeel van het hypotheekadvies. Hoe verdeelt u een hypotheek fiscaal als men samen een hypotheek aanvraagt? Welke afspraken moeten er gemaakt worden over onderlinge schuldverhouding? En wat vindt de fiscus daarvan?

Deze en andere vragen beantwoorden we in het webinar Draagplicht in de eigenwoningschuld op woensdag 3 juni 2020. Dit webinar wordt georganiseerd door de FlexFront Academy en mede mogelijk gemaakt door NIBC Direct. Schrijf u nu in!

 

Webinar Fiscaliteit (vervolg) | woensdag 17 juni 10 uur | docent René Kuiper | mede mogelijk gemaakt door Tulp Hypotheken

Fiscaliteit is een ingewikkeld onderdeel van het hypotheekadvies. Dat zagen we al in het eerdere webinar over fiscaliteit (terugkijken). Op veler verzoek organiseren we nogmaals een webinar over fiscaliteit, op woensdag 17 juni 2020. Dit webinar wordt georganiseerd door de FlexFront Academy en mede mogelijk gemaakt door Tulp Hypotheken. In dit webinar geven we u een verdere verdieping. Schrijf u nu in!

 

Terugkijken

 

Webinar Fiscale gevolgen bij echtscheiding | 14 mei 2020 | mede mogelijk door Argenta

Echtscheidingen zijn helaas van alle tijden, en ongetwijfeld worden ze ook aangewakkerd door de coronacrisis. De financiële en fiscale gevolgen van echtscheiding zijn vaak ingrijpend en complex. Daarom heeft de FlexFront Academy een webinar rondom dit thema georganiseerd. In drie kwartier praat de ervaren docent Rob Timmermans van Impact opleiding & training u bij aan de hand van praktijkcases. Webinar Fiscale gevolgen bij echtscheiding terugkijken. Kijkers beoordelen dit webinar met een 8,3.

Wilt u de presentatie van het webinar in uw mailbox ontvangen stuur dan een bericht naar samenwerken@flexfront.nl

 

Vraag het...MUNT Hypotheken | 16 april 2020

De coronacrisis vraagt om actief handelen van zowel u als van de geldverstrekkers. Hoe gaan we hier met z'n allen mee om? Welke maatregelen worden er genomen om in te spelen op de huidige situatie en de consument toch aan hun droomhuis te helpen. Chris Oosterling van MUNT Hypotheken legt in dit webinar uit op welke punten het beleid van MUNT is aangepast en wat de achterliggende gedachte daarbij is. Webinar Vraag het MUNT Hypotheken terugkijken. Kijkers van de webinar beoordeelden deze met een 7,3.

Wilt u de presentatie van het webinar in uw mailbox ontvangen stuur dan een bericht naar samenwerken@flexfront.nl

 

Fiscaliteit | 31 maart 2020

Fiscaliteit is een ingewikkeld onderdeel van het hypotheekadvies. Bij FlexFront zien we de laatste tijd hypotheekaanvragen regelmatig ‘bouncen’ op de resterende duur van de renteaftrek. U wilt net als wij de klant de allerbeste service bieden. Daarom hebben we de ervaren trainer/coach René Kuiper gevraagd u in dit webinar de juiste handvatten en praktische tips mee te geven. Zodat we hypotheekaanvragen samen snel en soepel kunnen verwerken. Webinar Fiscaliteit terugkijken. Kijkers van het webinar beoordeelden deze met een 8,5.

Wilt u de presentatie van het webinar in uw mailbox ontvangen stuur dan een bericht naar samenwerken@flexfront.nl

X

Onze chat is momenteel niet actief.