Werken bij FlexFront? | contact

Whitepapers geven inzichten in belangrijke onderwerpen die de hypotheekmarkt raken. Met uiteenlopende onderwerpen willen we u op de hoogte houden van alle ontwikkelingen in de branche, binnen FlexFront en bij onze geldverstrekkers, maar die altijd gericht zijn op de praktijk.

 

MUNT Hypotheken | whitepaper | scheiden

Aan het begin van de crisis zijn er allerlei berichten over een mogelijke scheidingsgolf verschenen in het nieuws. MUNT Hypotheken was benieuwd of het klopt dat de coronacrisis meer druk zet op relaties en mogelijk ook tot meer scheidingen kan leiden. ‘Uit elkaar gaan’ heeft helaas vaak financiële consequenties. Daarom vindt MUNT het zo belangrijk om te kijken in hoeverre dit thema nou echt speelt onder Nederlanders met een hypotheek. MUNT Hypotheken wil op deze wijze het bewustzijn rond belangrijke thema’s in het leven van een klant vergroten. MUNT Hypotheken wil er in goede, maar ook in slechte tijden zijn voor de klant en voor de hypotheekadviseur.

 

MUNT Hypotheken | whitepaper | werkloosheid

MUNT Hypotheken is zich ervan bewust dat het corona virus veel Nederlanders raakt. Onder die Nederlanders zijn veel mensen met een hypotheek en die hebben verplichtingen. Het zijn verplichtingen die mogelijk onder druk kunnen komen door scenario’s zoals een pandemie en werkloosheid. Om die reden heeft MUNT Hypotheken besloten om zomer 2020 onderzoek te doen naar de mogelijke gevolgen van werkloosheid op mensen met een hypotheek. MUNT Hypotheken hoopt zodoende te werken aan het vergroten van bewustzijn rond dit soort belangrijke thema’s. Dit onderzoek is onderdeel van die missie.