Werken bij FlexFront? | contact

 

Eigenlijk wil elke schakel in de keten van het hypotheekproces hetzelfde en toch verstaan we elkaar niet altijd even goed. Dit komt omdat elke schakel de focus op andere zaken legt, simpelweg omdat elke schakel een andere rol heeft in het belang de klant te dienen.

 

De geldverstrekker concentreert zich, vanuit riskmanagement en fundingcontinuïteit, op de opbouw van een bestendige klantportefeuille, de acceptatie-afdeling focust op een juiste interpretatie van de acceptatievoorwaarden en de hypotheekadviseur wil de hypotheek voor zijn klant regelen.

 

FlexFront organiseert met regelmaat acceptatie workshops voor adviseurs en binnendienstmedewerkers. In deze workshops presenteert de acceptatieafdeling, samen met de geldverstrekker, concrete voorbeelden van het acceptatiebeleid en krijgt u inzicht in de wijze waarop een document wel of niet de toets der kritiek kan doorstaan. Bovendien doorloopt u, samen met de acceptant, een hypotheekdossier en wordt u duidelijk welke aspecten in een dossier voor ons belangrijk zijn. Aan het eind van de workshop is u het waarom achter onze keuzes duidelijk en is er een groter inzicht en wederzijds begrip gerealiseerd.

 

Mocht u behoefte hebben aan een bepaald onderwerp of aan een workshop over een bepaalde geldverstrekker laat ons dit dan weten via [email protected].

 

Momenteel staan er geen workshops gepland. Houdt u hiervoor onze berichtgeving in de gaten.