FAST inlog adviseur
Bekijk direct documenten & voorwaarden Syntrus Achmea

Kenmerken Syntrus Achmea

Syntrus Achmea

Al meer dan 50 jaar helpt Syntrus Achmea uw klanten bij de realisatie van hun woonwensen, met hypotheekproducten die aansluiten op hun voorkeuren en mogelijkheden. Dat doen ze met geld van Nederlandse pensioenfondsen, verzekeraars en charitatieve instellingen. Eerlijk geld, voor een eerlijke hypotheek. Een Syntrus Achmea Hypotheek is er voor starters, doorstromers, verhogers en oversluiters op de woningmarkt. Een hypotheek met heldere hypotheekvoorwaarden en een scherpe rente. Syntrus Achmea kent twee producten: de Basishypotheek en de Comforthypotheek.

 

De belangrijkste kenmerken van de Basishypotheek:

De Basishypotheek is het bewijs dat scherpe rente én goede voorwaarden samen gaan. De Basishypotheek biedt een volwaardig hypotheekproduct zonder extra's.

  • Rente van het rente-aanbod
  • Het rente-aanbod is vier maanden geldig

Gaat uw klant binnen vier maanden naar de notaris om de koop rond te maken? Wilt uw klant profiteren van een lagere rente? Dan kan de Basishypotheek een goede keuze zijn!

 

De belangrijkste kenmerken van de Comforthypotheek:

Met de Comforthypotheek heeft uw klant de zekerheid van dagrente en rentebedenktijd. Heeft uw klant een rente-aanbod nodig dat langer dan vier maanden geldig is of een hypotheek met rentebedenktijd? Daar biedt de Comforthypotheek mogelijkheden.

  • Rente van het rente-aanbod óf de rente van de datum waarop uw klant naar de notaris gaat (dagrente) als deze lager is
  • Het rente-aanbod blijft negen maanden geldig
  • Aan het eind van elke rentevasteperiode één jaar rentebedenktijd (voor rentevastperiodes langer dan 1 jaar)

 

Voor zowel de Basishypotheek als de Comforthypotheek geldt:

  • ​Gunstige meeneemregeling
  • Investeren in energiebesparing
  • Rentevergoeding over geld in een bouwdepot is gelijk aan de hypotheekrente. De maximale looptijd van een bouwdepot is twee jaar
  • Woon/winkelpand of woon/kantoorpand mogelijk, mits 75% van marktwaarde het woongedeelte betreft en het pand geheel voor eigen gebruik is

 

Dossiers in beheer

Voor vragen m.b.t. een Syntrus Achmea dossier in beheer neemt u contact op met Syntrus Achmea via telefoonnummer 020 6065 858 of e-mailadres [email protected].