FAST inlog adviseur

Centraal Beheer

Centraal Beheer is sinds 1995 onderdeel van Achmea, een van de grootste financiële dienstverleners van Nederland. Centraal beheer gelooft dat onafhankelijk advies een belangrijke toevoeging is voor klanten. Door de krachten te bundelen, krijgt de klant de beste service. 

Let op! De documenten en voorwaarden op deze pagina worden per 1 juli 2024 niet meer geüpdatet. Bekijk de actuele voorwaarden en documenten op het extranet van MO.servicing.

Bekijk direct documenten & voorwaarden Centraal Beheer

Kenmerken Centraal Beheer

Centraal Beheer

 

De Leef Hypotheek is een compleet nieuwe hypotheek van Centraal Beheer en is afgestemd op de wensen van uw klant én die van u. Of uw klant nu een starter is, een hypotheek wil verhogen, wil verduurzamen, gaat doorstromen of wil oversluiten; met de Leef Hypotheek biedt u uw klant een passende hypotheek.


De belangrijkste kenmerken van de Leef Hypotheek op een rij:

  • Automatisch een lagere rente als uw klant voldoende aflost
  • Onbeperkt boetevrij aflossen als de aflossing uit eigen middelen is
  • De mogelijkheid om eens in de 12 maanden rentemiddeling toe te passen.
  • Een eenvoudig en overzichtelijk aanvraagproces
  • Snelle en veilige aanlevering van documenten via de Ockto app


Belangrijk om te weten:
De Leef Hypotheek volgt de Thuis Hypotheek op. U kunt vanaf 11 november 2020 alleen nog de Leef Hypotheek aanvragen voor nieuwe klanten.

In de FlexFront productvergelijker vindt u de meest voorkomende kenmerken van de Leef Hypotheek keurig op een rij. Natuurlijk kunt u uw inhoudelijke acceptatievragen ook stellen aan een van onze vakspecialisten van team Centraal Beheer. Belt u hiervoor naar 030 600 5120.

Dossiers in beheer
Voor Centraal Beheer behandelt FlexFront verhogingen, ontslag en omzettingen van de leningen, voor alle overige vragen m.b.t. een Centraal Beheer dossier in beheer neemt u contact op met Quion via telefoonnummer 055 5798 510.