FAST inlog adviseur

Lot Hypotheken

Lot, de hypotheek voor blije mensen.

Let op! De documenten en voorwaarden op deze pagina worden per 1 juli 2024 niet meer geüpdatet. Bekijk de actuele voorwaarden en documenten op het extranet van MO.servicing.

 

Bekijk direct documenten & voorwaarden Lot Hypotheken

Kenmerken Lot Hypotheken

Lot Hypotheken

 

Lot is een jonge hypotheekaanbieder opgericht door NIBC Bank. Lot Hypotheken maakt mensen blij. Zij biedt eenvoudige hypotheken met een scherpe rente. Het kopen van een huis moet een feestje zijn. Geen verrassingen achteraf en geen ingewikkeld gedoe.

Ontdek Lot: korte stukkenlijsten, akkoord binnen 24 uur, zoveel mogelijk papierloos door ontsluiten externe bronnen, geen onnodige handtekeningen.

Lot Hypotheken werkt alleen met financieel adviseurs. Het kopen van een huis is een belangrijke beslissing en daarbij hoort een goed persoonlijk advies. Het is mogelijk om een Lot Hypotheek met of zonder NHG te sluiten. De belangrijkste doelgroepen zijn starters, doorstromers en oversluiters. Ook kent Lot een seniorenpropositie tot 80% MW.

 

De belangrijkste kenmerken op een rij:

  • Rente-aanbod is 4 maanden geldig
  • Passeerrente is offerterente
  • Annuïteit, lineair en aflossingsvrij (tot 50% marktwaarde)
  • 7 risicoklassen en automatische aanpassing van de opslag
  • Looptijd bouwdepot is 24 maanden (geen kosten, rentevergoeding is gelijk aan de hypotheekrente)
  • Vergoedingsvrij aflossen tot 15% per jaar of 100% uit eigen middelen
  • Maximale overbrugging van 90% van de marktwaarde van de bestaande woning indien deze nog niet onherroepelijk is verkocht.
  • Met én zonder NHG mogelijk voor zelfstandig ondernemers
  • BKR NHG volgend ook voor niet NHG aanvragen

 

Lot helpt bij verduurzamen, want duurzaamheid is belangrijk. Als er een Lot duurzaamheidshypotheek wordt afgesloten, plant Lot hiervoor twee bomen. Wilt u klant verduurzamen? Met de energiebespaartool van Lot heeft u binnen een paar minuten inzicht in de energiebesparende maatregelen, de kosten en de besparingen.

 

 

In gesprek met ... Lot Hypotheken

In deze folder worden uw vragen over Lot Hypotheken beantwoord en u maakt nader kennis met het hypotheekproduct van Lot. Wat zijn de sterke punten en wat moet u weten als uw klant snel en zonder gedoe een hypotheek wil regelen? Om Lot echt te leren kennen gaan wij in gesprek met Saskia Buursink van Lot Hypotheken.

Lees het volledige interview om meer over de achtergrond van Lot Hypotheken te weten te komen.

 

In de FlexFront productvergelijker vindt u de meest voorkomende kenmerken van Lot Hypotheken keurig op een rij. Voor uw inhoudelijke acceptatievragen kunt u terecht bij een van onze specialisten.  Belt u hiervoor naar 030 600 5120.