FAST inlog adviseur | contact

Over FlexFront

Oplossingsgericht en elke dag een stukje beter. Samen met u zetten wij het beste hypotheekproces van Nederland neer. Waarin wij u als adviseur én uw klant maximaal ontzorgen.

FlexFront is dé partner voor advieskantoren

FlexFront biedt u een breed aanbod van geldverstrekkers en aanverwante diensten, zodat u voor elke klant een passende oplossing heeft. In 2022 leverde ons dat voor de zevende keer de Goude Lotus Award op voor Beste Serviceprovider. En daar zijn we best trots op.

 

FlexFront onderneemt met u mee, al meer dan 25 jaar!

Achter elk dossier zit een mens

Sinds 1997 houden we ons bezig met hypotheekacceptatie. We werken voor 1.000 hypotheekadvieskantoren in opdracht van zo’n 20 geldverstrekkers. FlexFront gelooft dat de consument het meest blij wordt van onafhankelijk advies. We kijken altijd naar de mens achter het dossier. Onze experts bespreken met u de klantsituatie en geven aan welke geldverstrekkers een passend aanbod hebben voor uw klant. Dit kan ook maatwerk zijn. Vaak krijgen we ook zaken gedaan die op het eerste gezicht niet haalbaar lijken.

We houden van duidelijke, eerlijke en directe communicatie en wij zijn bereikbaar per telefoon, chat, e-mail en social media. Ook buiten kantoortijden.

 

Onze dienstverlening in het kort

We blijven onze dienstverlening continue verbeteren en ontwikkelen regelmatig nieuwe aanvullende dienstverlening. Welke service verwacht u nog van ons? Vertel het ons!

 

Ongebonden en zelfstandig blijven, maar toch onderdeel zijn van het sterkste collectief van Nederland? Neem contact met ons op!

 

FlexFront maakt samen met BCMGlobal (Netherlands) B.V. deel uit van BCMGlobal. BCMGlobal is een toonaangevende speler op het gebied van krediet- en vermogensbeheer met expertise in Ierland, Verenigd Koninkrijk, Italië en Nederland. Wij ondersteunen woninghypotheken, commerciële leningen voor vastgoed, MKB en Buy-to-Let. In het Nederlandse kantoor in Maarssen werken ongeveer 120 medewerkers. We verwerken jaarlijks zo’n 50.000 hypotheekdossiers.