Werken bij FlexFront? | inloggen adviseur | contact


We geloven in focus. Focus op een select maar complementair aanbod van geldverstrekkers waarvan we alles weten en invloed kunnen uitoefenen op beleid en proces. Op die wijze voeg je waarde toe als distributiepartner. We bieden specialistische vakkennis per geldverstrekker en een excellent proces aan de hypotheekadviseur. De geldverstrekker verschaffen we marktkennis en vertalen de behoeftes van de klant in concrete marktproposities. Op die manier creëren we een perfecte match tussen adviseur en geldverstrekker waarbij het verwerkingsproces het bindmiddel is.

In 2022 leverde ons dat voor de zevende keer de Gouden Lotus Award op voor beste Serviceprovider.

 

FlexFront houdt zich sinds 1997 bezig met hypotheekacceptatie. FlexFront werkt voor 1.200 hypotheekadvieskantoren in opdracht van 20 geldverstrekkers. Wij geloven dat de consument het meest gebaat is bij onafhankelijk advies. FlexFront ondersteunt dit advies met een efficiënt administratief proces waarvan dagverwerking en technische vooracceptatie 2 speerpunten zijn.

 

We kijken altijd naar de mens achter het dossier en zoeken van daaruit pragmatische oplossingen voor elk hypotheekvraagstuk. We houden van duidelijke en directe communicatie. We zijn te bereiken per telefoon, chat, WhatsApp, e-mail en social media. Binnen en buiten kantoortijden.

 

Bij FlexFront en zusterbedrijf BCMGlobal werken zo’n 150 medewerkers. We verwerken jaarlijks ongeveer 50.000 hypotheekdossiers.