FAST inlog adviseur

Argenta

Gezond verstand verdient een gezonde hypotheek. Een hypotheek bij Argenta heeft scherpe rentes en duidelijke voorwaarden. Een eerlijke en transparante bank voor iedereen die niet van risico’s houdt en financiële keuzes maakt met gezond verstand. De Argenta Hypotheek kent 3 aflosvormen: annuïteiten-, lineaire of aflossingsvrij.

Let op! De documenten en voorwaarden op deze pagina worden per 1 juli 2024 niet meer geüpdatet. Bekijk de actuele voorwaarden en documenten op het extranet van MO.servicing.

Bekijk direct documenten & voorwaarden Argenta

Kenmerken Argenta

Argenta

De belangrijkste pluspunten van Argenta voor u op een rij:

  • Nieuwbouw Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO), projectbouw en in eigen beheer mogelijk
  • Rentevergoeding bouwdepot vergoeding is gelijk aan hypotheekrente
  • Verhuisregeling; de lening mag binnen 12 maanden onder dezelfde voorwaarden meeverhuizen naar de nieuwe woning
  • Laagste rente van rente-aanbod of bij passeren. Wordt de offerte verlengd? Dan klikt Argenta de rente vast na 3 maanden (1e geldigheid)
  • Mogelijkheden voor houten skeletbouw en houten woningen
  • Maximale overbrugging is 100% van de marktwaarde van het verkochte huis  - 1,85% verkoopkosten - restschuld
  • Groen lenen tot € 35.000 met en zonder NHG.

 

In de FlexFront productvergelijker vindt u de meest voorkomende kenmerken van Argenta keurig op een rij. Natuurlijk kunt u uw inhoudelijke acceptatievragen ook stellen aan een van onze vakspecialisten van team Argenta. Belt u hiervoor naar 030 600 5120.

 

Dossiers in beheer

Voor Argenta behandelt FlexFront verhogingen, ontslag en omzettingen van de leningen, voor alle overige vragen m.b.t. een Argenta dossier in beheer neemt u contact op met Quion via telefoonnummer 076 5433 085.