FAST inlog adviseur

Obvion Hypotheken

Obvion Hypotheken, specialist in hypotheken

Bekijk direct documenten & voorwaarden Obvion Hypotheken

Kenmerken Obvion Hypotheken

Obvion Hypotheken

Obvion wil hypotheken voor iedereen. Ook voor klanten zonder vast contract, zzp-ers en senioren. Omdat iedere woonwens anders is wordt elke situatie met aandacht bekeken en wordt er gezocht naar een verantwoorde financieringsoplossing die past bij de gewenste situatie. Meedenken en op maat gesneden advies is voor Obvion Hypotheken heel gewoon.

 

Obvion Hypotheken is 100 % dochter van Rabobank en is ontstaan uit een samenwerking van Rabobank met ABP en heeft al meer dan 35 jaar ervaring in het verstrekken van hypotheken. Een hypotheek van Obvion is alleen verkrijgbaar via de onafhankelijke adviseur. Obvion richt zich primair op hypotheken voor doorstromers en zijn sterk in tarieven voor rentevasteperiodes tot en met 15 jaar.

 

Via FlexFront kunt u de Obvion Woon Hypotheek aanvragen, de nieuwste hypotheek van Obvion. De Woon Hypotheek is een voordelige en solide hypotheek. De Woon Hypotheek kent verschillende aflosvormen: annuïteiten-, lineair-, aflossingsvrij-, spaar- en levenhypotheek.

 

Obvion biedt klanten de mogelijkheid om gebruik te maken van een duurzaamheidskorting als de woning aan een bepaalde norm van energiezuinigheid voldoet. Zowel nieuwe als bestaande klanten kunnen hiervoor in aanmerking komen. Het is onder meer van belang of de woning van de klant voldoet aan de betreffende norm van energiezuinigheid voor een nieuwbouwwoning of een bestaande woning.

 

De belangrijkste kenmerken op een rij:

  • Bij de Obvion Woon Hypotheek hoeft het rente-aanbod niet getekend retour, de klant tekent alleen het bindend hypotheekaanbod
  • Tot en met 100% geen overlijdens-risico-verzekering-verplichting, bij energie-besparende voorzieningen en energie-bespaar-budget zelfs tot en met 106% geen overlijdens-risico-verzekering-verplichting
  • Rente bouwdepot is gelijk aan hypotheekrente (maximaal 12 maanden)
  • Meetekenen van de ouders is mogelijk
  • Overbruggen is mogelijk tot 100%
  • Obvion Hypotheken vergoedt na passeren een bijdrage van € 250,- voor een externe inkomensbepaling

 

Obvion Hypotheken kent voor als het even tegen zit Renteparkeren en biedt hulp bij betalingsproblemen met een jobcoach en/of een budgetplanner.

 

In onderstaande video een korte uitleg over de Obvion Woon Hypotheek

 

In de FlexFront productvergelijker vindt u de meest voorkomende kenmerken van de Obvion hypotheek keurig op een rij. Natuurlijk kunt u uw inhoudelijke acceptatievragen ook stellen aan een van onze vakspecialisten van het Obvion team.  Belt u hiervoor naar 030 600 5120.

 

Dossiers in beheer

Voor alle vragen m.b.t. een Obvion Hypotheken dossier in beheer neemt u contact op met Stater via telefoonnummer 033 4509 300.