FAST inlog adviseur | contact

Service waar u blij van wordt

We ondernemen samen en gaan graag een langdurige relatie met u aan. We luisteren, ondersteunen en denken met u mee met wat FlexFront kan doen voor uw kantoor. In lopende aanvragen, maar ook denken wij met u mee in overkoepelende zaken. Met onze dienstverlening maken wij het verschil of de klant tevreden is over de adviseur én over de geldverstrekker.

We zijn altijd op de hoogte van wat er speelt in de organisatie. Nou ja, bijna altijd…We vertellen u over het acceptatiebeleid van onze geldverstrekkers en laten u de werkwijze van onze organisatie zien. We luisteren naar uw wensen en maken pragmatische tools, waarmee u uw klant morgen nog beter kunt adviseren. Loopt een dossier stroef, dan staan we u en de acceptanten bij en vinden we een adequate oplossing. We geven uitleg over onze processen bij u op locatie of organiseren een workshop of webinar voor uw binnendienstmedewerkers over hypotheekacceptatie.

 

Contact

We zijn uw vraagbaak als u het zelf even niet weet. We streven naar langdurige, plezierige relaties. Samenwerken moet tenslotte leuk zijn. Toch? U belt ons op 030 600 5120, keuze 3 of mail ons: [email protected]

René Beekmans
René Beekmans 06 253 364 95
Koen Jeronimus
Koen Jeronimus 06 271 551 17
Michiel van der Linde
Michiel van der Linde 06 204 221 33