FAST inlog adviseur | contact

Fijn dat u met ons wilt samenwerken. Wij geloven dat een loyale samenwerking ten goede komt aan een efficiënt acceptatieproces. Daarom werken wij met het loyaliteitsprogramma, wat inhoudt dat wanneer u de drie pijlers - correcte documentaanlevering, loyale samenwerking per geldverstrekker en een korte doorlooptijd - effectief inzet, dit tijd en kosten scheelt in het acceptatieproces.

Per maand maken we de rekeningcourant op van de dossierkosten die de voorgaande maand zijn geboekt. Het rekeningcourant saldo schrijven we automatisch van uw rekening af conform de afspraken die met u gemaakt zijn en zijn vastgelegd in de samenwerkingsovereenkomst.

Meer specifieke informatie vindt u onder onderstaande knoppen.

 

 

 

Een aanstelling aanvragen

Een aanstelling vraagt u eenvoudig aan en we maken deze graag zo snel mogelijk voor u in orde en daarom vragen we u onderstaande documenten in een keer toe te zenden.

  • Ingevuld en getekend: aanvraagformulier samenwerking (zie de benodigde documenten hieronder).
  • Ingevuld en getekend: samenwerkings- en verwerkersovereenkomst incl. voorwaarden (zie de benodigde documenten onderaan de pagina).
  • Uittreksel KvK (uittreksel moet dateren uit de maand waarin u de aanvraag tot samenwerking bij ons indient). Bij een holding constructie ontvangen we graag uittreksels KvK van alle rechtspersonen (alle bedrijven die op het uittreksel voorkomen) t/m de vermelding van de natuurlijke persoon of personen.
  • Organogram indien de organisatie uit 2 of meer rechtspersonen bestaat.
  • Kopie geldig identiteitsbewijs van alle personen die tekenbevoegd zijn conform het KvK uittreksel.
  • Kopie van uw polis beroepsaansprakelijkheid van het lopende jaar.
  • Ingevuld en getekend:SEPA machtiging

U werkt bovendien met professionele hypotheek berekeningssoftware zoals Figlo, Woonpakket, Finix, Findesk, Adviesbox, etc en u dient uw hypotheekaanvragen in via HDN.

De benodigde formulieren download u hieronder. Deze documenten ontvangen wij graag ingevuld en ondertekend retour per e-mail: [email protected].