FAST inlog adviseur | contact

FlexFront is... Arjan

U kent Arjan vast wel van de Tip van Arjan. Vandaag deelt hij niet zijn 5 rentetips met u, maar komt u meer over Arjan te weten. Wat is voor hem belangrijk in zijn werk en waar staat hij voor? Lees snel verder voor 5 x Arjan.

FlexFront is... Samen ondernemen

"Op de Koffie bij Maan Financieel Advies"
Mark Jansen, Maan Financieel Advies B.V., is sinds 2015 klant bij FlexFront en hij werkt nauw samen met Rachel de Bruijn, binnendienst medewerker Compleet Dossier Service FlexFront. Mark is ook actief lid van ons klantpanel.

FlexFront is... Koen

Koen Jeronimus werkt inmiddels 7 jaar als accountmanager bij FlexFront. Zijn werkgebied is het noorden van Nederland, ruim genomen, boven de lijn Amsterdam, Utrecht, Oldenzaal.

FlexFront is... Tips van onze acceptanten

U kunt bij DUO een uitgebreid schuldoverzicht opvragen waar alle gegevens in staan die de geldverstrekker nodig heeft bij de beoordeling van de studielening. DUO stuurt dan een mail met alle benodigde gegevens.

FlexFront is... Katinka

Katinka Rademaker werkt inmiddels ruim zeven jaar bij de Voorbespreekdesk van FlexFront. Zij heeft jarenlange ervaring op het gebied van hypotheken aan de front office kant en helpt de advieskantoren met complexe dossiers. Dit werk doet zij met volle energie en een glimlach.

FlexFront is... Uw partner in Actief Beheer

Veel advieskantoren willen meer halen uit bestaande klanten, maar komen daar niet voldoende aan toe. Met de ondersteuning van FlexFront creëert u wel tijd om echt werk te maken van Actief Beheer. Daarvoor hebben we een bewezen aanpak ontwikkeld.