FAST inlog adviseur | contact

"Aandacht besteden aan elke vraag en de dossiers behandelen als mijn eigen dossier."

U kent Arjan vast wel van de Tip van Arjan. Vandaag deelt hij niet zijn 5 rentetips met u, maar komt u meer over Arjan te weten. Wat is voor hem belangrijk in zijn werk en waar staat hij voor? Lees snel verder voor 5 x Arjan.

1. Meedenken met de adviseur (nee is geen antwoord)
Meedenken met de adviseur is de kracht van onze dienstverlening. En een van de redenen waarom de adviseur met ons samenwerkt. Vanaf dag 1 bij FlexFront heb ik al meegekregen dat nee geen antwoord is, maar hoe kan het wel?

2. Elke hypotheekaanvraag behandelen alsof het mijn eigen aanvraag is
Zelf wil je toch ook de beste service als je een huis gaat kopen? Het is een spannend en soms wel zenuwslopend proces. Daarom doe ik er alles aan om dit proces zo goed en snel mogelijk te laten verlopen. Door aandacht te besteden aan elke vraag en de dossiers te behandelen als mijn eigen dossier.

3. Samen aan een mooie en bestendige toekomst werken
Op wat voor manier doe je dat? Wat valt daaronder en waarom is dit belangrijk voor je? Elk kantoor en adviseur wil je natuurlijk zo lang mogelijk als klant hebben. Deze samenwerking ga je voor langere tijd aan. Daarom vind ik het belangrijk om goed te luisteren naar onze klanten, vragen waar ze behoefte aan hebben en zorgen dat ze tevreden zijn over onze dienstverlening. Zo weet ik ook wat ze nodig hebben en waar ik bij kan helpen.

4. Een goede relatie opbouwen met onze kantoren (doen wat ik beloof)
Ik vind het belangrijk om mijn klanten te kennen, een relatie met hen op te bouwen. Ik maak ook graag een gezellig praatje met ze en toon interesse. We moeten het toch samen doen en goed contact maakt het werk ook gemakkelijker.

5. Korte lijnen en snel schakelen met de andere afdelingen
Samen met mijn collega’s van andere afdelingen moeten wij ervoor zorgen dat het proces zo soepel en efficiënt mogelijk verloopt. Daarom is het belangrijk dat er geen ruis op de kanalen ontstaat en wij onderling duidelijk communiceren. Een goede samenwerking met mijn collega’s is dus van essentieel belang. Echt kicken als er een lastig dossier voorbijkomt en wij het samen voor elkaar hebben gekregen, teamwork!

Arjan de Kort
Arjan de Kort