Werken bij FlexFront? | contact

Blog

Op deze pagina delen we onze visie over ontwikkelingen op de hypotheekmarkt, onafhankelijk advies en in het bijzonder de rol van distributiepartners en servicers. We delen deze blogs regelmatig in onze nieuwsbrieven en via social media. Af en toe laten we ook een gastblogger aan het woord. Wilt u onze gast zijn? Meld u dan aan via [email protected]

woensdag, 13 oktober 2021 09:12

Er is ruimte voor iedereen, ook voor de kleine adviseur

Kwaliteit kan alleen geleverd worden door grote intermediaire organisaties? Wat een onzin!

Lees meer
dinsdag, 30 juni 2020 14:12

De dood of de gladiolen

Dit jaar dingen we alweer voor het vijfde achtereenvolgende jaar mee voor de Gouden Lotus Award in de categorie Beste serviceprovider.

Lees meer
vrijdag, 19 juni 2020 09:47

Sterker uit de crisis dankzij een toekomstbestendige samenwerking met onze adviseurs

Sterker uit de crisis komen, dat namen we ons bij FlexFront stellig voor toen we begin maart geconfronteerd werden met de lockdown en het exponentieel stijgende aantal aanvragen. We waren niet voorbereid op deze aantallen. We werkten natuurlijk al vanuit huis maar niet zo massaal als nu. We zagen elkaar niet meer, maar waren drukker dan ooit tevoren.

Lees meer
donderdag, 07 mei 2020 08:22

Dubbele gedachten

Al wakker wordende op deze bevrijdingsdag neem ik het nieuws tot me en begrijp dat de lock-down maatregelen verder versoepeld worden.

Lees meer
woensdag, 08 april 2020 08:49

Open brief aan adviseurs én collega’s

Wat een tijden zijn dit. De coronacrisis brengt zoveel spanning. De wereld staat in brand. Zelf vraag je je af hoe dichtbij het virus gaat komen. Je hoopt toch niet dat je naasten...

Lees meer
maandag, 06 april 2020 08:49

Samen sterker in een dynamische markt

Michiel van der Linde, onze commercieel manager gaf het al aan in zijn blog: wat een dynamiek en energie bij FlexFront. Maar, dat is te zien in de hele markt. Iedereen is bezig met het zo goed als mogelijk reageren op de huidige Corona-situatie.

Lees meer
dinsdag, 10 maart 2020 12:16

De allerbeste serviceprovider...

Na jaren aan geldverstrekkerskant te hebben gewerkt heb ik onlangs de overstap gemaakt naar een andere plek in de bedrijfskolom. Ik werk nu voor een serviceprovider. Van tevoren dacht ik dat ik wel wist hoe het er daar aan toe zou gaan, maar ik werd toch verrast.

Lees meer
dinsdag, 05 december 2017 16:37

Kassa maakt consumenten onnodig bang!

Heeft u het gezien zaterdagavond? 19.05 uur op Nederland 1? Kassa trok de kritische broek aan over de gevolgen van de overspannen woningmarkt en wees met een priemende vinger naar de geldverstrekkers.

Lees meer
donderdag, 19 oktober 2017 13:47

Wedstrijdje ver plassen

Er waren tijden dat we het heel gewoon vonden dat een klant dagen op antwoord moest wachten nadat een hypotheekdossier compleet ter beoordeling was aangeboden. Sterker nog; er zijn nog steeds geldverstrekkers die het presteren om de wachttijden op te laten lopen tot een periode waarin je riant op vakantie kunt om te relaxen. Punt is echter dat de financiering rondom de aankoop van een woning een bijzonder stressvolle periode is en het is onze taak om dit zo kort mogelijk te laten duren.

Lees meer
donderdag, 20 april 2017 14:24

Hier om te blijven

Ons 7-koppig deskaccountmanagement is gewend dagelijks de meest uiteenlopende vragen te beantwoorden. Voorlegsituaties, waarin Katinka en Anja gespecialiseerd zijn, passeren de revue, vragen over (het grijze gebied rondom) het acceptatiebeleid van onze vijf hypotheekverstrekkers, of de inhoud van onze workshops voor uw binnendienstmedewerkers wordt onder de loep genomen. Van 08.00 – 18.00 uur rinkelt de telefoon doorlopend en wij, deskaccountmanagers, houden ervan.

Lees meer
Toon meer blogs