Werken bij FlexFront? | inloggen adviseur | contact
dinsdag, 05 december 2017 16:37

Kassa maakt consumenten onnodig bang!

Heeft u het gezien zaterdagavond? 19.05 uur op Nederland 1? Kassa trok de kritische broek aan over de gevolgen van de overspannen woningmarkt en wees met een priemende vinger naar de geldverstrekkers.

Lees meer
donderdag, 19 oktober 2017 13:47

Wedstrijdje ver plassen

Er waren tijden dat we het heel gewoon vonden dat een klant dagen op antwoord moest wachten nadat een hypotheekdossier compleet ter beoordeling was aangeboden. Sterker nog; er zijn nog steeds geldverstrekkers die het presteren om de wachttijden op te laten lopen tot een periode waarin je riant op vakantie kunt om te relaxen. Punt is echter dat de financiering rondom de aankoop van een woning een bijzonder stressvolle periode is en het is onze taak om dit zo kort mogelijk te laten duren.

Lees meer
donderdag, 20 april 2017 14:24

Hier om te blijven

Ons 7-koppig deskaccountmanagement is gewend dagelijks de meest uiteenlopende vragen te beantwoorden. Voorlegsituaties, waarin Katinka en Anja gespecialiseerd zijn, passeren de revue, vragen over (het grijze gebied rondom) het acceptatiebeleid van onze vijf hypotheekverstrekkers, of de inhoud van onze workshops voor uw binnendienstmedewerkers wordt onder de loep genomen. Van 08.00 – 18.00 uur rinkelt de telefoon doorlopend en wij, deskaccountmanagers, houden ervan.

Lees meer
donderdag, 23 maart 2017 16:04

Kwaliteit door snelheid

Mensen die een woning kopen, zitten vanaf het moment van ondertekening van de koopovereenkomst in spanning of ze een hypotheek krijgen. Ze willen snel duidelijkheid en weten of de koop kan doorgaan.

Lees meer
maandag, 13 februari 2017 17:13

Het rente-aanbod; een onnodig obstakel of een klantgericht middel?

Sinds de invoering van de Mortgage Credit Directive (MCD), bedoeld om de consument in Europa een eenduidig vergelijkingsinstrument te geven, hanteren we in Nederland verschillende begrippen om hetzelfde aan te duiden.  Op onze website staat een overzicht voor de adviseur die deze verschillen duidelijk maakt.

Lees meer
Toon meer blogs