Werken bij FlexFront? | contact

Blog

Op deze pagina delen we onze visie over ontwikkelingen op de hypotheekmarkt, onafhankelijk advies en in het bijzonder de rol van distributiepartners en servicers. We delen deze blogs regelmatig in onze nieuwsbrieven en via social media. Af en toe laten we ook een gastblogger aan het woord. Wilt u onze gast zijn? Meld u dan aan via [email protected]

donderdag, 13 april 2023 12:00

Wordt hypotheekadvies geraakt door artificial intelligence?

Sinds een week of wat worden we overspoeld met berichten over hoe geweldig ChatGPT is. Laten we eens dichtbij huis beginnen en kijken wat de impact van AI kan zijn op het hypotheekadvies. Met de hoop dat adviseurs altijd nodig blijven.

Lees meer
donderdag, 02 maart 2023 12:00

Honderd klanten aanschrijven levert zeker acht betaalde adviesgesprekken op

 Op hypotheekevents wordt telkens uitgebreid gesproken over de ‘noodzaak’ om over data te beschikken voordat je actief beheer kunt uitvoeren. Maar is dat werkelijk nodig? De ervaring leert van niet. 

Lees meer
woensdag, 11 januari 2023 12:00

In kleine stapjes naar een ‘groen’ huis

 We willen, we moeten, we gaan verduurzamen. Als hypotheekadviseur speel je een cruciale rol in het stimuleren en adviseren van jouw klanten en het regelen van de financiering. Hoe? 

Lees meer
woensdag, 13 oktober 2021 09:12

Er is ruimte voor iedereen, ook voor de kleine adviseur

Kwaliteit kan alleen geleverd worden door grote intermediaire organisaties? Wat een onzin!

Lees meer
dinsdag, 30 juni 2020 14:12

De dood of de gladiolen

Dit jaar dingen we alweer voor het vijfde achtereenvolgende jaar mee voor de Gouden Lotus Award in de categorie Beste serviceprovider.

Lees meer
vrijdag, 19 juni 2020 09:47

Sterker uit de crisis dankzij een toekomstbestendige samenwerking met onze adviseurs

Sterker uit de crisis komen, dat namen we ons bij FlexFront stellig voor toen we begin maart geconfronteerd werden met de lockdown en het exponentieel stijgende aantal aanvragen. We waren niet voorbereid op deze aantallen. We werkten natuurlijk al vanuit huis maar niet zo massaal als nu. We zagen elkaar niet meer, maar waren drukker dan ooit tevoren.

Lees meer
donderdag, 07 mei 2020 08:22

Dubbele gedachten

Al wakker wordende op deze bevrijdingsdag neem ik het nieuws tot me en begrijp dat de lock-down maatregelen verder versoepeld worden.

Lees meer
woensdag, 08 april 2020 08:49

Open brief aan adviseurs én collega’s

Wat een tijden zijn dit. De coronacrisis brengt zoveel spanning. De wereld staat in brand. Zelf vraag je je af hoe dichtbij het virus gaat komen. Je hoopt toch niet dat je naasten...

Lees meer
maandag, 06 april 2020 08:49

Samen sterker in een dynamische markt

Michiel van der Linde, onze commercieel manager gaf het al aan in zijn blog: wat een dynamiek en energie bij FlexFront. Maar, dat is te zien in de hele markt. Iedereen is bezig met het zo goed als mogelijk reageren op de huidige Corona-situatie.

Lees meer
dinsdag, 10 maart 2020 12:16

De allerbeste serviceprovider...

Na jaren aan geldverstrekkerskant te hebben gewerkt heb ik onlangs de overstap gemaakt naar een andere plek in de bedrijfskolom. Ik werk nu voor een serviceprovider. Van tevoren dacht ik dat ik wel wist hoe het er daar aan toe zou gaan, maar ik werd toch verrast.

Lees meer
Toon meer blogs