Werken bij FlexFront? | inloggen adviseur | contact

Een consument in een hokje plaatsen is niet altijd eenvoudig. Welk aanbod van welke geldverstrekker is het beste voor uw klant? De hypotheek- en maatwerkexperts van onze voorbespreekdesk wrijven in hun handen bij deze uitdaging. Ze puzzelen net zo lang totdat er een antwoord is waarmee u uw klant kunt helpen. Natuurlijk hopen we dat dit lukt met het aanbod uit ons assortiment maar we geven ook een duwtje in de juiste richting als het een keer niet bij FlexFront kan. De klant staat op de eerste plaats.

 

Onze experts op de voorbespreekdesk hebben jarenlange ervaring op acceptatie- en juridisch gebied. Ze helpen u graag. U bereikt ze via 030 600 5120, keuze 4 of per mail via voorbespreken@flexfront.nl

 

Met enige regelmaat bespreekt de voorbespreekdesk aan de hand van een praktijkvoorbeeld een case van een specifieke geldverstrekker. Onderstaand kunt u deze cases teruglezen. Houdt u er wel rekening mee dat rentetarieven en acceptatievoorwaarden inmiddels gewijzigd kunnen zijn. Er kunnen geen rechten aan de informatie in de besproken cases ontleend worden.

Oversluiten met Lloyds Bank

Oversluiten en verzilveren met de a.s.r. Levensrente hypotheek

Duurzaam wonen met Woonnu

Oversluiten met de seniorenpropositie van MUNT Hypotheken

Een nieuwe woning maar de klant is officieel nog niet gescheiden? Robuust biedt mogelijkheden

Argenta: Snel en makkelijk het toetsinkomen bepalen met de Inkomensbepaling Loondienst

 

 

Katinka Rademaker
Katinka Rademaker 030 600 5120
Edwin Kuiper
Edwin Kuiper 030 600 5120