FAST inlog adviseur | contact

Voorbespreekdesk

Er is nog geen aanvraag maar wel een klant die voor u zit. Met een bijzonder verhaal dat niet in het keurslijf van een acceptatiebeleid past. Wat nu? 

Een consument in een hokje plaatsen is niet altijd eenvoudig. Welk aanbod van welke geldverstrekker is het beste voor uw klant? De hypotheek- en maatwerkexperts van onze voorbespreekdesk wrijven in hun handen bij deze uitdaging. Ze puzzelen net zo lang totdat er een antwoord is waarmee u uw klant kunt helpen. Natuurlijk hopen we dat dit lukt met het aanbod uit ons assortiment maar we geven ook een duwtje in de juiste richting als het een keer niet bij FlexFront kan. De klant staat op de eerste plaats.

Onze experts op de voorbespreekdesk hebben jarenlange ervaring op acceptatie- en juridisch gebied. Ze helpen u graag. U bereikt ze via FAST, via 030 600 5120, keuze 4 of per mail via [email protected].
 

Voorbespreekzaken indienen via FAST

U kunt uw voorbespreekzaken indienen via FAST. Dit biedt enkele belangrijke voordelen:

  • U kunt binnen een veilige omgeving een klantsituatie voorleggen en (indien van toepassing) relevante documenten uploaden.
  • U, onze collega’s van de Voorbespreekdesk én onze acceptanten kunnen het dossier volgen via FAST. Alle betrokkenen zien in FAST wat er is voorbesproken. Dat levert een soepeler proces op, omdat het voortraject voor iedereen zichtbaar is en blijft.

Zo makkelijk is het
In het menu van FAST ziet u ‘Voorbespreekdesk’ staan. Klik daarop om een nieuwe zaak voor te bespreken als er nog geen hypotheekaanvraag is gedaan of om een overzicht te zien van al uw lopende voorbespreekzaken. Nadat de voorbespreekzaak is goedgekeurd, dient u de hypotheekaanvraag in op de reguliere wijze. Wij koppelen de voorbespreekzaak vervolgens aan de aanvraag.

En heeft u vragen over een voorbespreekzaak? Die stelt u ook via FAST. Als wij een vraag aan u hebben, of de status van uw voorbespreekzaak wijzigt, dan ontvangt u een notificatie. Net als bij uw reguliere aanvragen.

De case van de voorbespreekdesk

Met enige regelmaat bespreekt de voorbespreekdesk aan de hand van een praktijkvoorbeeld een case van een specifieke geldverstrekker. Onderstaand kunt u deze cases teruglezen. Houdt u er wel rekening mee dat rentetarieven en acceptatievoorwaarden inmiddels gewijzigd kunnen zijn. Er kunnen geen rechten aan de informatie in de besproken cases ontleend worden.

Katinka Rademaker
Katinka Rademaker 030 600 5120