Werken bij FlexFront? | contact

MUNT Hypotheken

MUNT Hypotheken is sinds september 2014 actief op de Nederlandse hypotheekmarkt. Het succes van MUNT Hypotheken is sindsdien ongekend. MUNT Hypotheken is herkenbaar door aantrekkelijke rentes en duidelijke voorwaarden en uiteraard door een duidelijk, snel en zorgeloos aanvraagproces. MUNT Hypotheken verzorgt simpele en moderne hypotheken met geld van solide Nederlandse pensioenfondsen. MUNT Hypotheken staat sinds 2015 standvastig in de top 10 van grootste geldverstrekkers van Nederland.

Bekijk direct documenten & voorwaarden MUNT Hypotheken

Kenmerken MUNT Hypotheken

MUNT Hypotheken

 

MUNT Hypotheken is in 2018 voor de 3e keer op rij winnaar van de Gouden Lotus Award als beste hypotheekverstrekker. Daarnaast is MUNT Hypotheken uitgeroepen tot beste Nederlandse geldverstrekker van 2019, dit is een prijs van De Nationale Hypotheekbond. FlexFront is de grootste distributiepartner van MUNT Hypotheken. 

 

De voordelen van een MUNT Hypotheek voor de consument: 

  1. De consument betaalt automatisch minder rente na aflossen.
  2. De consument kan zonder kosten aflossen met eigen geld.
  3. De consument krijgt de rente op de dag van passeren als deze lager is dan in het rente-aanbod.
  4. Een hypotheek is binnen 3 werkdagen – van rente-aanbod tot en met finaal akkoord – geregeld.

 

Alle huizenbezitters met een hypotheek die minimaal 5 jaar loopt kunnen bij MUNT Hypotheken eenvoudig oversluiten om zo de maandlasten te verlagen en/of de hypotheekvoorwaarden te verbeteren. Voldoet een klant aan de voorwaarden dan volgt automatisch een kortere stukkenlijst.

De kenmerken:

  • Werkelijke lasten toets
  • Desktoptaxatie
  • Meefinancieren boeterente en oversluitkosten is mogelijk

 

Dagverwerking houden we hoog in het vaandel. Na aanvraag ontvangt u binnen 24 uur een passend rente-aanbod. Het complete dossier beoordelen we een werkdag na ontvangst waarna meestal nog dezelfde dag het finaal akkoord besluit valt. 

In de FlexFront productvergelijker vindt u de meest voorkomende kenmerken van MUNT Hypotheken keurig op een rij. Natuurlijk kunt u uw inhoudelijke acceptatievragen ook stellen aan een van onze vakspecialisten van team MUNT Hypotheken.  Belt u hiervoor naar 030 600 5120.

 

In gesprek met ... MUNT Hypotheken

Maak nader kennis met het hypotheekproduct: wat zijn de sterke punten, wat moet u weten als u MUNT adviseert, voor welke doelgroep is een MUNT Hypotheek geschikt? In deze uitgave van ‘In gesprek met...’ een gesprek tussen Chris Oosterling, commercieel directeur van MUNT Hypotheken, en Dylan Dresens van FlexFront.

Lees het volledige interview om meer over de achtergrond van MUNT Hypotheken te weten te komen.

 

Dossiers in beheer

Voor MUNT Hypotheken behandelt FlexFront verhogingen van de leningen, voor alle overige vragen over een MUNT Hypotheken dossier in beheer neemt u contact op met Stater via telefoonnummer 085 7600 016.