FAST inlog adviseur | contact

Actuele doorlooptijden Doorlooptijden FlexFront & geldverstrekkers

Een snel, duidelijk en compleet antwoord op de hypotheekvraag is belangrijk. Daarom streven we naar structurele dagverwerking voor het uitbrengen van rente-aanbiedingen en het eerste inhoudelijke akkoord van het complete hypotheekdossier. Met onze geldverstrekkers maken we afspraken voor een snel en soepel tweede akkoord. 

Actuele doorlooptijden

Alle actuele doorlooptijden per geldverstrekker vindt u in FAST.

Spoedverzoeken

Wij krijgen veel verzoeken om aanvragen als spoeddossier te behandelen. Helaas is het in de meeste gevallen niet mogelijk om spoedverzoeken te honoreren.

In de volgende situaties kan mogelijk een uitzondering worden gemaakt en wel spoed worden verleend:

  • Als het dossier binnen 5 dagen moet passeren.
  • Als de ontbindende voorwaarden binnen 5 dagen definitief verlopen en al eerder verlengd zijn maar niet nogmaals te verlengen zijn. Hier vereisen de geldverstrekkers bewijs, ondertekend door de verkopende partij, waaruit blijkt dat de ontbindende voorwaarden niet meer verlengd kunnen worden.

Heeft u een spoedverzoek dat volgens u binnen bovenstaande criteria valt, mail uw verzoek naar [email protected] voorzien van een goede onderbouwing en de bewijsstukken. Wij doen ons uiterste best voor uw klant en voor duizenden andere klanten maar kunnen, hoe graag wij dat ook willen, helaas geen garantie geven dat dit lukt.
 

Spoed wijziging bestaande hypotheek

Bij bestaande hypotheken geldt dat wij afhankelijk zijn van derde partijen. Wij beoordelen deze dossiers niet zelf en kunnen daardoor niet meer dan een inspanning doen om uw aanvraag te bespoedigen. Wij rekenen op uw begrip.


Doorlooptijden niet-volmacht

Ons speciale acceptatie team voor geldverstrekkers zonder volmacht is ingericht om uw aanvragen te begeleiden, u te helpen met de aanvraag en contact op te nemen met de geldverstrekker als dat nodig is. We kunnen echter minder garantie geven op snelheid van verwerking, de kans op het slagen van voorlegzaken en de kwaliteit van het proces. Uiteraard zorgen we ervoor dat uw aanvraag zo goed mogelijk door gaat naar de geldverstrekker voor de eerste en tweede beoordeling. Dit doen we door middel van een zogenaamde technische beoordeling.