FAST inlog adviseur | contact

Actuele doorlooptijden Doorlooptijden FlexFront & geldverstrekkers

Een snel, duidelijk en compleet antwoord op de hypotheekvraag is belangrijk. Daarom streven we naar structurele dagverwerking voor het uitbrengen van rente-aanbiedingen en het eerste inhoudelijke akkoord van het complete hypotheekdossier. Met onze geldverstrekkers maken we afspraken voor een snel en soepel tweede akkoord. 

Actuele doorlooptijden

Alle actuele doorlooptijden per geldverstrekker vindt u in FAST.

Spoedverzoeken niet mogelijk

Wij krijgen veel verzoeken om aanvragen als spoeddossier te behandelen. Helaas kunnen wij spoedverzoeken niet of nauwelijks honoreren. Enkel in de situatie dat het dossier binnen 5 werkdagen moet passeren kunt u ons benaderen voor een spoedverzoek. Mail uw verzoek naar [email protected] voorzien van een goede onderbouwing en bewijsstukken. Wij doen ons uiterste best voor u en uw klant maar kunnen, hoe graag wij het ook willen, helaas geen garantie geven dat dit lukt.
 

Spoed wijziging bestaande hypotheek

Bij bestaande hypotheken geldt dat wij afhankelijk zijn van derde partijen. Wij beoordelen deze dossiers niet zelf en kunnen daardoor niet meer dan een inspanning doen om uw aanvraag te bespoedigen. Wij rekenen op uw begrip.


Doorlooptijden niet-volmacht

Ons speciale acceptatie team voor geldverstrekkers zonder volmacht is ingericht om uw aanvragen te begeleiden, u te helpen met de aanvraag en contact op te nemen met de geldverstrekker als dat nodig is. We kunnen echter minder garantie geven op snelheid van verwerking, de kans op het slagen van voorlegzaken en de kwaliteit van het proces. Uiteraard zorgen we ervoor dat uw aanvraag zo goed mogelijk door gaat naar de geldverstrekker voor de eerste en tweede beoordeling. Dit doen we door middel van een zogenaamde technische beoordeling.