FAST inlog adviseur | contact

Lloyds Bank

Lloyds Bank is sinds 1966 actief in Nederland. Sinds 1999 biedt Lloyds Bank in Nederland hypotheken aan. Meer dan 150.000 Nederlanders hebben inmiddels een hypotheek of spaarrekening bij Lloyds Bank lopen. De Lloyds Banking Group is groot en actief in 6 landen. In het moederland Groot Brittannië bankiert 1 op de 3 Britten via Lloyds Bank. 

Bekijk direct documenten & voorwaarden Lloyds Bank

Kenmerken Lloyds Bank

Lloyds Bank

De belangrijkste pluspunten van een Lloyds Bank Hypotheek voor u op een rij:

  • Consumptieve opname of kredieten inlossen: bij aanvragen zonder NHG is dit mogelijk tot 90% van de marktwaarde
  • Financiële verplichtingen: de last van kredieten wordt bepaald op 2% van het kredietlimiet of de werkelijke last als deze lager is
  • Senioren propositie bij aankoop met NHG
  • Een Calcasa desktoptaxatie is mogelijk als de verstrekking niet meer bedraagt dan 65% zonder NHG of 90% met NHG
  • NHG volgend voor zzp'ers die langer dan een jaar maar korter dan 3 jaar zelfstandig zijn, ook mogelijkheden zonder NHG
  • Voorbespreken is mogelijk!

In de FlexFront productvergelijker vindt u de meest voorkomende kenmerken van de Lloyds Bank hypotheek keurig op een rij. Natuurlijk kunt u uw inhoudelijke acceptatievragen ook stellen aan een van onze vakspecialisten van het Lloyds Bank team. Belt u hiervoor naar 030 600 5120.
 

Dossiers in beheer

Voor Lloyds Bank behandelt FlexFront verhogingen van de leningen, voor alle overige vragen over een Lloyds Bank dossier in beheer neemt u contact op met Stater via telefoonnummer 033 4509 300 (intermediair nummer 033 4509 780).

Lees ook meer over de Verhuurhypotheek van Lloyds Bank op de aanbiederspagina van Lloyds Bank Verhuurhypotheken!