FAST inlog adviseur | contact
woensdag, 28 juli 2021 14:09

Onze collega’s vertellen over hun werk bij FlexFront. 5 vragen, 5 eerlijke antwoorden. Maak kennis met Ben Versteeg, Compleet Dossier Service.

  • Je werkt nu een tijdje bij FlexFront, wat merk jij van het FlexFront DNA? Of kun je 3 woorden geven die bij FlexFront en bij jou passen? Snel, goede mentaliteit en heel klantgericht

 

  • Wat is de leukste verrassing of een compliment die je op het werk hebt gekregen? In de twee maanden dat ik bij FlexFront werk ontvang ik regelmatig complimenten van mijn collega’s. Het is heel fijn om te horen dat  een collega zegt: jij bent hartstikke goed. Maar ook de waardering van klanten motiveert enorm. Als ik van klanten een 10 krijg in de NPS score dan ga ik wel met een tevreden gevoel naar huis ja.

 

  • Hoe ziet een normale werkdag er voor jou uit? Met welke teams schakel jij het meest? Het is vooral heel veel telefonisch klantcontact. Wij nemen tenslotte het contact met de klant over van de adviseur en hebben rechtstreeks contact met klant uit naam van de adviseur. Daarnaast schakel ik veel met de collega- acceptanten en de adviseur zelf.

 

  • Met wie zou je een dagje willen ruilen op kantoor en waarom? Met een van de accountmanagers zou ik wel een dagje willen ruilen. Ik ben dat in het verleden zelf ook geweest. Maar ik ben nu erg benieuwd hoe FlexFront zijn service en dienstverlening ‘verkoopt’ . Wat mij ook heel leuk lijkt is een dagje ruilen met een adviseur van IkbenFrits. Dan kan ik eens met eigen ogen zien hoe het voortraject verloopt vanaf het moment dat de klant bij de adviseur binnenkomt.

 

  • Vorig jaar wonnen we de Gouden Lotus voor de 5e keer. Om dit te vieren hadden we een feestweek op kantoor. Elke dag iets leuks voor alle collega’s, zo heeft de directie een dag pannenkoeken gebakken voor iedereen. Stel dat we dit jaar de 6e op rij winnen wat moeten zij dit jaar gaan doen? Waar ze mij mee winnen is als de directie dan karaoke gaat doen! Uiteraard doe ik dan gezellig mee, maar ontzettend leuk als zij een leuk feestje zouden bouwen.

 

 

Wordt u nog steeds blij van onze service? 

Stemt u opnieuw voor FlexFront in de Gouden Lotus verkiezing 2021?

Breng uw stem uit.