FAST inlog adviseur | contact

Voorspelbaarheid in sterren

Hoe meer sterren des te groter de voorspelbaarheid

 

1 ster: Van deze geldverstrekker is uitsluitend de acceptatiegids met algemene beoordelingsrichtlijnen ter beschikking, waardoor de voorspelbaarheid of de geldverstrekker het berekende inkomen volgt beperkt is.

     

2 sterren: Naast de algemene beoordelingsrichtlijnen in de acceptatiegids heeft de geldverstrekker ook een spreadsheet met kengetallen (ratio’s) beschikbaar, wat de voorspelbaarheid vergroot.

     

3 sterren: Deze geldverstrekker heeft ons naast algemene beoordelingsrichtlijnen en eventueel spreadsheet voor kengetallen (ratio’s), aanvullende informatie verstrekt, waardoor de voorspelbaarheid is toegenomen.

 

4 sterren: Er is intensief contact met deze geldverstrekker. Zeer uitgebreide informatie over de bepaling van de hoogte van het toetsinkomen is beschikbaar, hierdoor is de voorspelbaarheid derhalve groot.

     

5 sterren: Van deze geldverstrekker kunnen wij een inkomenscertificaat afgeven. De geldverstrekker volgt het op het inkomenscertificaat vermelde zakelijk inkomen en het inkomen wordt bij een aanvraag niet meer door de geldverstrekker gecontroleerd. Het inkomenscertificaat biedt 100% zekerheid. Op dit moment is het nog niet mogelijk om een inkomenscertificaat te verstrekken. Wij zijn in gesprek met diverse geldverstrekkers om de mogelijkheden hiervoor te bekijken.