FAST inlog adviseur | contact

Afspraak Service

FlexFront helpt u uw agenda gevuld te houden. Met de Afspraak Service krijgt u klanten die online voor u gekozen hebben.


De consument begint online zijn zoektocht naar een hypotheek en komt vaak uit bij de grote partijen. Voor de kleinere, lokale financieel adviseurs is het moeilijk om daar tussen te komen. Aansluiting zoeken bij een grote franchiseketen is niet het gewenste antwoord, want dat is duur en gaat ten koste van zelfstandigheid.

Dankzij onze unieke samenwerking met HypotheekAdvies.nl profiteert u van collectieve kracht mét behoud van uw eigen identiteit. U krijgt als adviseur een eigen profiel op HypotheekAdvies.nl. Consumenten die op deze, via Google zeer goed gevonden, website komen kunnen uw profiel selecteren en vragen om een gesprek met u.

Ervaring leert dat de scoringskans van afspraak naar OTD > 80% is, mits u voor een adequate (snelle én goede) opvolging zorgt.
 

Hoe werkt het?

U doet eenmalig het volgende: 

  1. U vernieuwt uw samenwerkingsovereenkomst met FlexFront hier. Vul de overeenkomst in, onderteken deze en mail naar [email protected] 

  1. U ontvangt de door ons getekende samenwerkingsovereenkomst retour én u ontvangt een e-mail met instructie voor het maken van uw profiel. 

  2. Uw profiel is nu zichtbaar op Hypotheekadvies.nl.

 


Sit back, relax en... actie
U wordt nu vanzelf gevonden door bezoekers van HypotheekAdvies.nl! Consumenten kunnen online een verzoek tot een afspraak met u indienen. U ontvangt op datzelfde moment een e-mail met een link naar het extranet van HypotheekAdvies.nl. Daar ziet u de geanonimiseerde gegevens van de consument: voornaam, woonplaats, doel afspraak en deadlines.

  1. Accepteert u het afspraakverzoek? Klik dan op ‘Accepteer’ en u krijgt de volledige gegevens van de consument te zien. Van belang is dat u het afspraakverzoek héél snel opvolgt. In ieder geval binnen 24 uur, maar liefst nog veel sneller. Hoe sneller de opvolging, hoe groter de scoringskans.
  2. Heeft u bijvoorbeeld geen tijd? Dan kunt u het afspraakverzoek ook weigeren. Dat is echter niet wenselijk; een consument heeft specifiek voor uw profiel gekozen en het is natuurlijk zonde hem of haar te weigeren.
     

Tarief 

Wij hebben een speciale afspraak gemaakt met HypotheekAdvies.nl, waardoor u slechts een bedrag van € 99,- per door u geaccepteerd afspraakverzoek betaalt (reguliere tarief is € 110,-). Alleen door u afgenomen afspraken worden door FlexFront met u verrekend in uw rekening-courant. Er zijn géén vaste kosten voor u. Mocht een prospect onverhoopt niet tot een betaald vervolg leiden, dan is er geen recht op restitutie.


Webinar 'Maak kennis met de Afspraak Service'

FlexFront’s Michiel van der Linde gaat in dit webinar in gesprek met Pieter van Tuinen, oprichter en directeur van HypotheekAdvies.nl, over de geheimen van écht goede afspraken via internet. Hoe u met een goed profiel en een nog betere opvolging uw agenda kunt vullen met betaalde afspraken. Pieter put uit zijn jarenlange ervaring en laat zien hoe u als zelfstandig advieskantoor mee kunt liften op het succes van HypotheekAdvies.nl.

Kijk hier het webinar terug!