FAST inlog adviseur

De Krediet Makelaar

Dé serviceprovider voor consumptief krediet

De Krediet Makelaar is in 2015, 2016 en 2017 uitgeroepen tot de beste serviceprovider in de categorie kredieten. De aanvraag verloopt volledig via HDN. De Krediet Makelaar biedt een breed assortiment en een gespecialiseerd team kredietmedewerkers. Voor FlexFront dus een logische partner.

Door de nieuwe hypotheekregels is de kredietenmarkt steeds belangrijker voor de totstandkoming van de financiering van particulier onroerend goed. Onze samenwerking met De Krediet Makelaar zorgt voor een goed alternatief  voor een tweede hypotheek.

De Krediet Makelaar geeft u toegang tot de volgende aanbieders: Defam, Defam Premium, Alpha Credit, Interbank, Ribank, Nationale Nederlanden, Qander, Intermediaire Voorschotbank, Autocash, Qredits, Credivance, De Nederlandse Voorschotbank, Leaseplan en BNP Paribas.

 

Hoe dient u een aanvraag in?

In het portaal van De Krediet Makelaar ziet u in één overzicht het rentevoorstel van alle aanbieders. Na aanvraag ontvangt u een consumptief aanbod gemiddeld binnen 15 tot 30 minuten. Voor een lease aanbod kunt u rekenen op gemiddeld 2 uur verwerkingstijd. De gelden worden na compleet dossier binnen 1 tot 2 werkdagen uitbetaald.

  • U logt in via mijnDKM extranet en dient de aanvraag in.
  • De aanvraag wordt beoordeeld waarna een offerte wordt aangevraagd bij de relevante aanbieders. U wordt telefonisch benaderd wanneer er aanvullende vragen zijn.
  • U ontvangt een overzicht van de mogelijke aanbiedingen, inclusief de bijbehorende rentetarieven. 

mijnDKM

 

Bezit u een deelvergunning Consumptief Krediet en heeft u een aanstelling bij FlexFront? Dan kunt u gebruik maken van de exclusieve samenwerking met De Krediet Makelaar. U meldt zich aan via [email protected], of via de speciale actiepagina. Na beoordeling van uw aanmelding ontvangt u rechtstreeks via De Krediet Makelaar uw inloggegevens inclusief werkinstructie met betrekking tot het aanvragen en het koppelen van uw adviessoftware.

Uw vergoeding voor het afsluiten van consumentenkrediet is:

Doorlopende kredieten                            0,80 ‰ over het uitstaande saldo

Persoonlijke leningen t/m 72 mnd.          0,80 ‰ over het uitstaande saldo

Persoonlijke leningen vanaf 73 mnd.      0,80 ‰ over het uitstaande saldo

U ontvangt deze vergoeding rechtstreeks van De Krediet Makelaar.

 

Vragen?

Heeft u vragen over de samenwerking? Neemt u in dat geval contact op met onze accountmanagers via e-mailadres [email protected] of via telefoonnummer 030 600 5120 keuze 3.