FAST inlog adviseur

Door de samenwerking met FlexFront profiteert u van een jarenlange opgebouwde hypotheekkennis, slimme oplossingen en goede samenwerking met de aangeboden geldverstrekkers.

U betaalt bij ons per dossier en u heeft via ons loyaliteitsprogramma invloed op de hoogte van de dossierprijs. Een loyale samenwerking komt ten goede aan een efficiënt acceptatieproces en dat proces is gebaat bij correcte documentaanlevering, loyale samenwerking per geldverstrekker-specialistenteam en een korte doorlooptijd. U heeft invloed op deze drie pijlers en wanneer u deze pijlers effectief inzet, scheelt dit tijd en kosten in het acceptatieproces. Dit efficiëntievoordeel geven we u graag terug.

In de basisklasse betaalt u onze standaard dossierprijs van € 325 (van aanvraag t/m finaal akkoord) op basis van een staffel per activiteit. Dit betekent dat u alleen betaalt voor hetgeen u afneemt. Stopt dit bijvoorbeeld bij het uitbrengen van een rente-aanbod, dan betaalt u alleen daarvoor. Het FlexFront loyaliteitsprogramma bestaat uit de klassen basis, brons, zilver en goud. In de klasse goud ontvangt u de hoogste korting op de dossierprijs. De klasse waarin uw kantoor start is gebaseerd op de kwaliteitsresultaten van de huidige samenwerking. Elk half jaar wordt opnieuw de klasse bepaald op basis van de dossierkwaliteit uit de voorgaande periode. De nieuwe dossierprijs gaat in vanaf het eerste dossier dat wordt aangeboden na het bepalen van de nieuwe loyaliteitsklasse voor uw kantoor.

Voor de tarieven verwijzen wij u naar onderstaand overzicht.

 

Tarievenoverzicht 2023

 

Wilt u met ons samenwerken? Mailt u dan naar [email protected] of bel ons via 088 766 38 92.