FAST inlog adviseur | contact
donderdag, 22 juli 2021 13:56

Onze collega’s vertellen over hun werk bij FlexFront. 5 vragen, 5 eerlijke antwoorden. Maak kennis met Paul Woestenburg, accountmanager regio zuid.

  • Kun je 3 woorden geven die bij FlexFront en bij jou passen? De 3 woorden die als eerste bij mij opkomen zijn: klantgericht, kwaliteit en samenwerken. 

 

  • Wat is de leukste verrassing of een compliment die je op het werk hebt gekregen? Altijd leuk dat je van collega’s of klanten hoort dat je iets top hebt gedaan. Maar het leukste is denk ik wel dat collega’s onderling zeggen dat ze erg prettig met mij samen werken.

 

  • Hoe ziet een normale werkdag er voor jou uit en met welke teams schakel jij het meest?​ De beste werkdag voor mij is een dag waarbij ik 3 of 4  kantoren van ons kan bezoeken. Als ik veel telefonisch contact heb met acceptatie en de Intermediair Service Desk en adviseurs kan helpen met hun bedrijf of dossier. Maar dit is niet elke dag. Er zijn ook dagen waarbij ik een hele dag op kantoor ben om te overleggen, administratieve taken af te wikkelen en natuurlijk allerlei andere zaken die ervoor moeten zorgen dat onze adviseurs nog blijer van ons worden.

 

  • Met welke collega zou je een dagje willen ruilen op kantoor en waarom? Ik vind dat ik een erg leuke baan heb, maar als het echt zou moeten dan met Michiel van der Linden (commercieel manager) of Dylan Dresens (algemeen directeur FlexFront). Dan weet ik ook wat zij de hele dag doen.

 

  • Vorig jaar wonnen we de Gouden Lotus voor de 5e keer. Om dit te vieren hadden we een feestweek op kantoor. Elke dag iets leuks voor alle collega’s, zo heeft de directie een dag pannenkoeken gebakken voor iedereen. Stel dat we dit jaar de 6e op rij winnen wat moeten zij dit jaar gaan doen? Wat mij betreft moet dat een verrassing blijven, (positieve) verrassingen en cadeautjes vind ik echt leuk. En dan voeg ik er nog aan toe: misschien iets  voor de verschillende teams want we werken met elkaar om de beste serviceprovider te worden.. een leuk uitje of zo.

 

Wordt u nog steeds blij van onze service? 

Stemt u opnieuw voor FlexFront in de Gouden Lotus verkiezing 2021?

Breng uw stem uit.