Werken bij FlexFront? | inloggen adviseur | contact

Kenmerken Attens Hypotheken

Attens Hypotheken

Attens Hypotheken is ontwikkeld voor leden van PGGM&CO, de coöperatieve vereniging van mensen die werken of werkzaam zijn geweest in de sector Zorg en Welzijn. Is de aanvrager nog geen lid van PGGM&CO? Dan wordt uw klant automatisch lid wanneer de hypotheek passeert. Lidmaatschap is gratis.

 

De belangrijkste kenmerken op een rij:

  • Onregelmatigheidstoeslag telt mee
  • Flexibel arbeidscontract telt mee
  • Een rentekorting van 0,4% bij een energiezuinige woning
  • Ouders mogen meetekenen

 

Attens maakt gebruik van de Inkomensbepaling Loondienst (IBL). IBL is een nieuwe methode om het toetsinkomen te berekenen voor mensen in loondienst. IBL is een eenvoudiger alternatief voor de werkgeversverklaring. De IBL rekentool gebruikt de inkomensgegevens uit het UWV verzekeringsbericht en stelt daarmee het maximaal inkomen vast. Het opvragen van inkomensgegevens gaat sneller, makkelijker, de gegevens zijn betrouwbaar en dankzij de volledig digitale ondersteuning is de kans op fouten klein. Uiteraard is van belang dat IBL correct wordt ingevoerd in de adviessoftware. Wilt u weten hoe het werkt? Kijk dan in de pdf ‘IBL invullen adviessoftware’.

IBL rekentool

 

Bij Attens is vanaf 1 januari 2021 het nieuwe ‘model werkgeversverklaring NHG 2021’ verplicht bij zowel aanvragen met als zonder NHG.

 

Dossiers in beheer

Voor Attens behandelt FlexFront verhogingen, ontslag en omzettingen van de leningen, voor alle overige vragen m.b.t. een Attens dossier in beheer neemt u contact op met Attens via telefoonnummer 020 3189 650 of e-mailadres whb@attens.nl.