FAST inlog adviseur | contact

Nationale Hypotheekbond

De Nationale Hypotheekbond geeft u handvatten voor de optimale klantzorg en het signaleren van kansen in uw portefeuille. 

 

De tools van de Nationale Hypotheekbond zijn ontwikkeld voor en in samenwerking met financieel adviseurs. Door de hulpmiddelen van NHB te gebruiken, benut u de kansen in uw klantportefeuille, beperkt u uw bedrijfsrisico, voldoet u eenvoudig(er) aan de zorgplicht en heeft u altijd een actueel overzicht van alle veranderingen in de markt. 

De signaleringstools helpen u dagelijks op weg naar een geöliede organisatie met tevreden klanten. U kunt gebruik maken van het aantrekkelijke FlexFront arrangement

De NHB website tools geven u betrouwbare en deskundige content op uw website en zijn beschikbaar in uw eigen look & feel. 

U betaalt voor de websitetools per maand €59,- voor leden en niet leden €79,-. Deze dienst is per maand opzegbaar. Alle genoemde bedragen zijn exclusief b.t.w.

 

Signaleringstool

  • Oversluiters – kan de huidige hypotheek goedkoper?
  • Einde rentevaste periode – kan aanbod huidige bank goedkoper?
  • Verhuizersalarm – heeft uw klant zijn woning te koop staan?
  • Topafslagen – kan een topopslag eraf t.b.v. gestegen verkoopwaarde?
  • ORV oversluiters – Kan de overlijdensrisicoverzekering goedkoper?

FlexFront arrangement

5 jaar: € 129 per maand, € 387 per kwartaal of € 1.475 per jaar
3 jaar: € 145 per maand, € 435 per kwartaal of € 1.665 per jaar
1 jaar: € 159 per maand, € 477 per kwartaal of € 1.845 per jaar
Alle genoemde bedragen zijn excl. BTW

De eenmalige activatie- en implementatiekosten bedragen € 425. De dossiercapaciteit behorende bij deze overeenkomst is 1.000 stuks (NAW). Voor extra dossierruimte betaalt u per dossier € 0,085 per maand / € 0,25 per kwartaal / € 1,- per jaar vanaf het moment van invoer. Alle genoemde bedragen zijn excl. BTW.


Websitetools