Werken bij FlexFront? | inloggen adviseur | contact

 

De tools van de Nationale Hypotheekbond zijn ontwikkeld voor en in samenwerking met financieel adviseurs. Door de hulpmiddelen van NHB te gebruiken, benut u de kansen in uw klantportefeuille, beperkt u uw bedrijfsrisico, voldoet u eenvoudig(er) aan de zorgplicht en heeft u altijd een actueel overzicht van alle veranderingen in de markt. 

 

De signaleringstools helpen u dagelijks op weg naar een geöliede organisatie met tevreden klanten. U kunt gebruik maken van het aantrekkelijke FlexFront arrangement

 

De NHB website tools geven u betrouwbare en deskundige content op uw website en zijn beschikbaar in uw eigen look & feel. 

U betaalt voor de websitetools per maand €59,- voor leden en niet leden €79,-. Deze dienst is per maand opzegbaar. Alle genoemde bedragen zijn exclusief b.t.w.

 

Signaleringstool

  • Oversluiters – kan de huidige hypotheek goedkoper?
  • Einde rentevaste periode – kan aanbod huidige bank goedkoper?
  • Verhuizersalarm – heeft uw klant zijn woning te koop staan?
  • Topafslagen – kan een topopslag eraf t.b.v. gestegen verkoopwaarde?
  • ORV oversluiters – Kan de overlijdensrisicoverzekering goedkoper?

FlexFront arrangement

5 jaar: € 129 per maand, € 387 per kwartaal of € 1.475 per jaar
3 jaar: € 145 per maand, € 435 per kwartaal of € 1.665 per jaar
1 jaar: € 159 per maand, € 477 per kwartaal of € 1.845 per jaar
Alle genoemde bedragen zijn excl. BTW

De eenmalige activatie- en implementatiekosten bedragen € 425. De dossiercapaciteit behorende bij deze overeenkomst is 1.000 stuks (NAW). Voor extra dossierruimte betaalt u per dossier € 0,085 per maand / € 0,25 per kwartaal / € 1,- per jaar vanaf het moment van invoer. Alle genoemde bedragen zijn excl. BTW.


Websitetools