FAST inlog adviseur | contact

"Samenwerken met de adviseurs om de woonwensen van de klant mogelijk te maken."

Koen Jeronimus werkt inmiddels 7 jaar als accountmanager bij FlexFront. Zijn werkgebied is het noorden van Nederland, ruim genomen, boven de lijn Amsterdam, Utrecht, Oldenzaal.

Koen als accountmanager
"Ik zie mijzelf als de partner van de adviseur of het advieskantoor. Het klinkt cliché, maar ik ben de verbinding tussen FlexFront, acceptanten en de geldverstrekkers. Zo zie ik het echt. Adviseurs moeten de ruimte hebben om te doen wat ze het liefste doen en dat is adviseren. We doen wat we het leukste vinden en dat is de adviseurs ontzorgen. We bieden een uitgebalanceerd palet aan geldverstrekkers en een aantal additionele aanvullende dienstverleningen, zoals Bankgarantie en Actief Beheer." 

Koen en service waar u blij van wordt
"Ik zie het als mijn taak om uit te dragen dat FlexFront Service waar u blij van wordt levert. We zijn er weer, kunnen het aan en gaan er voor, 100%. Terug naar de basis, alles met passie voor de klant om zijn of haar woondromen waar te maken. Daarnaast hecht ik waarde aan het persoonlijk contact. Elkaar een keer face to face ontmoeten en in gesprek gaan, maakt het contact in de toekomst ook makkelijker."

Koen op weg
"Het is fijn om weer live in contact te zijn met de klanten. Onlangs hebben we het klantpanel op kantoor in Maarssen georganiseerd. Iedereen was blij elkaar weer te zien en het klantpanel heeft ook kennisgemaakt met de acceptanten. Ook Tour de Noord, dat we onlangs met MUNT Hypotheken in het noorden hebben georganiseerd, biedt de mogelijkheid om met een groot aantal kantoren in het noorden bij te praten. Je deelt ideeën en ervaringen met elkaar, ook de adviseurs onderling. Dat zie ik als toegevoegde waarde van FlexFront."

Koen Jeronimus
Koen Jeronimus 06 271 551 17