FAST inlog adviseur | contact

"Op de Koffie bij Maan Financieel Advies"

Mark Jansen, Maan Financieel Advies B.V., is sinds 2015 klant bij FlexFront en hij werkt nauw samen met Rachel de Bruijn, binnendienst medewerker Compleet Dossier Service FlexFront. Mark is ook actief lid van ons klantpanel.

Eerst een kort voorstelrondje
Maan Financieel Advies bestaat dit jaar 20 jaar. Mark vertelt: “Ik heb veel lol in mijn werk. Over het algemeen komen bij mij hoger opgeleide kritische klanten op kantoor en dat past goed bij mij. Goed en helder uitleggen welke mogelijkheden er zijn en vervolgens de klant zelf keuzes laten maken.”

Rachel de Bruijn werkt sinds december 2021 bij FlexFront Compleet Dossier Service. Daarvoor heeft ze zes jaar bij een grote hypothecaire keten gewerkt als binnendienst medewerker. “Ik heb veel plezier in mijn werk, ik werk in een leuk team met leuke meiden in een leuk bedrijf’, vertelt Rachel met een glimlach. ‘En natuurlijk draai ik onder andere de dossiers van Mark. Ik heb meerdere accounts onder mijn hoede.”

Hoe ervaren jullie de samenwerking?
Mark: “Ik zie het als een unieke toevoeging op de markt. Ik ben als hypotheekadviseur liever bezig met adviseren en acquisitie. Als ik kan optimaliseren door dossiers naar de notaris te brengen via outsourcing oftewel FlexFront, dan is dat een goede toevoeging aan mijn manier van werken. Daarmee is Rachel heel erg servicegericht en prettig in de communicatie en omgang.

FlexFront is... Samen ondernemen