FAST inlog adviseur | contact
dinsdag, 08 juni 2021 13:49

Onno Teders is eigenaar en financieel adviseur bij KMT Assurantiën in Rotterdam. Een allround financieel adviesbureau met specialisme in Verzekeringen en Hypotheken. Hij staat voor de klant en is er trots op dat hij volledig onafhankelijk en ongebonden zijn advies aan de consument geeft.

Ongeveer een jaar geleden heeft Onno er voor gekozen de binnendienstwerkzaamheden uit te besteden aan FlexFront. Zijn belangrijkste reden is dat hij veel tijd kwijt was aan de administratieve rompslomp rondom de hypotheek. Tijd die hij beter kan besteden aan werkzaamheden waarin hij wél verschil maakt voor de klant. Dat is namelijk met het inhoudelijke financiële advies.

 

“Natuurlijk had ik gezonde twijfels bij het uitbesteden. Je moet toch de bediening van jouw klant voor een deel uit handen geven aan een ander.” Aldus Onno. “Maar, met het uit handen geven van deze werkzaamheden verlies je niet het overzicht. Ik houd natuurlijk wel zicht op de klant en op de status van het dossier. Dat kan ik in het systeem volgen. Ik blijf eindverantwoordelijk voor de bediening van de klant en daarom blijf ik wel meekijken. In de loop van de tijd heb ik echter volledig vertrouwen gekregen in de voor mij dedicated werkende binnendienstmedewerker van FlexFront.”

 

Zo na een jaar terugkijkend ben ik blij met het uitbesteden van deze werkzaamheden. “Het scheelt mij denk ik 2 tot 3 uur per klant. Het zou meer kunnen zijn, maar ik hou toch graag een vinger aan de pols en de klant belt mij ook nog wel eens tussentijds op. Dat is alleen maar goed.” Een tweede voordeel is dat de binnendienstmedewerker van FlexFront voor mij ook een sparringpartner is. We stemmen regelmatig af en bekijken wat de beste manier is om met een aanvraag en dossier om te gaan. De binnendienst van FlexFront verwerkt jaarlijks honderden aanvragen en heeft kennis van alle processen en acceptatiecriteria van alle geldverstrekkers. Dat is voor mij een belangrijke meerwaarde.