Werken bij FlexFront? | contact
dinsdag, 02 maart 2021 16:31

Nederland warmt zich zo langzamerhand op voor een gang naar de stembus. Op 17 maart 2021 mag iedereen met het rode stempotlood een hokje naar keuze invullen. De stemwijzers vliegen ons inmiddels om de oren, politieke kopstukken zitten dagelijks in talkshows en alle partijen doen hun uiterste best om u te winnen voor hun verkiezingsbeloften.

Het zou heel goed kunnen dat u inmiddels door de bomen het bos niet meer ziet. Dat laatste zou jammer zijn want ‘wonen’ behoort tot de grootste verkiezingsthema’s in de race om het torentje. Precies om die reden organiseert Kop-Munt op 10 maart van 12:00 tot 13:00 een verkiezingsdebat met als onderwerp de woningnood, hypotheken en wet- en regelgeving op het gebied van wonen.

Kop-Munt heeft hooggeplaatste kandidaat kamerleden van de VVD, D66 en GroenLinks bereid gevonden om met elkaar, over de onderwerpen die raakvlak hebben met uw vakgebied, in debat gegaan. 

Vooral het treffen van Daniel Koerhuis (VVD) en Paul Smeulders (GroenLinks) is pikant te noemen. Onlangs voerden zij nog een felle strijd met elkaar in dagblad Trouw.

Het debat is op 10 maart en via deze link kunt u zich aanmelden.

De politici die in debat gaan met elkaar, zullen dat doen aan de hand van verschillende stellingen en vragen van hypotheekadviseurs over het thema wonen. Tijdens het debat zelf kunt u ook uw stem laten horen door u uit te spreken over de stellingen. Heeft u nu al een vraag? Stuur die naar [email protected]. Het debat zal in goede banen worden geleid door de ervaren en onafhankelijke gespreksleider Dave Cohen.