Werken bij FlexFront? | contact
maandag, 03 mei 2021 13:13

Persbericht

 

Tilburg, 6 mei 2021 – SolidBriQ is per heden een samenwerking aangegaan met FlexFront. Door deze samenwerking hebben de meeste hypotheek intermediairs in Nederland nu via een service provider toegang tot de woningverhuurhypotheek van SolidBriQ.  De afgelopen week werden ook al samenwerkingen met de service providers VCN HypotheekService (De Financiële Makelaar) en IBD Nederland bekend gemaakt.

 

Door de samenwerking met FlexFront hebben intermediairs volgens Jeroen Walhout, commercieel directeur bij SolidBriQ, nu meer keuze via welke service provider zij toegang willen tot de producten van SolidBriQ. “Wij zijn erg enthousiast over de samenwerking met FlexFront. Voor de acceptatie van onze hypotheken werken we al samen met het zusterbedrijf van FlexFront: BCMGlobal. De lijnen zijn dus kort. En dat kunnen intermediairs weer terugzien in de snelheid van de verwerking van dossiers. Met de toevoeging van FlexFront als derde service provider is het niet te verwachten dat er snel nog meer zullen volgen”, aldus Jeroen Walhout. “De service providers waar wij nu mee samen werken hebben we geselecteerd op hun deskundigheid op het gebied van professionele woning verhuurhypotheken. En daarbij komt dat de meeste hypotheek intermediairs wel een aanstelling hebben of die kunnen krijgen bij 1 van deze 3 service providers. Er is wat ons betreft geen reden om nog verder uit te breiden met andere service providers. We willen tenslotte ook de kwaliteit waarborgen.”

 

Michiel van der Linde, commercieel manager FlexFront: “Wij merken de afgelopen jaren dat er steeds meer vraag ontstaat naar woningverhuurhypotheken onder ons intermediair. En niet alleen voor consumenten, waar we een divers aanbod voor hebben, maar ook voor professionele vastgoedbeleggers. Daar lopen onze intermediairs ook regelmatig tegen aan. Met De Nederlandse hadden we al een aanbieder in ons assortiment om deze doelgroep mee te bedienen. Met SolidBriQ kunnen we onze intermediairs nu een mooi alternatief bieden. Met de uitstekende voorwaarden, waaronder financiering tot 85% LTV en tot 75% van de marktwaarde aflossingsvrij, speelt SolidBriQ perfect in op de behoefte van de professionele vastgoedbelegger die zijn portefeuille wil laten groeien. Van dichtbij hebben wij kunnen zien dat de pilot uiterst succesvol is verlopen. Dat belooft veel voor onze samenwerking.”

Over FlexFront

FlexFront is een zusterbedrijf van BCMGlobal en wil de grootste en beste distributiepartner zijn op het gebied van hypotheken. Zo’n 1.200 intermediairs maken gebruik van diensten als service providing, compleet dossier service en actief beheer. FlexFront biedt specialistische vakkennis per geldverstrekker en een excellent proces aan de hypotheekadviseur. De afgelopen vijf jaar won FlexFront de Gouden Lotus Award voor beste service provider.

 

Over SolidBriQ

SolidBriQ is een Nederlandse hypotheekaanbieder van woningverhuurhypotheken voor de professionele vastgoedbelegger. SolidBriQ verstrekt hypotheekoplossingen voor de aankoop, verduurzaming, verbouwing en herfinanciering van verhuurder woningen. Flexibiliteit en maatwerk staan hoog in het vaandel. SolidBriQ biedt dan ook aantrekkelijke voorwaarden en een efficiënt hypotheekproces. De hypotheken van SolidBriQ zijn verkrijgbaar via een geselecteerd aantal gespecialiseerde vastgoed intermediairs en service providers met een specialisme op het gebied van woningverhuurhypotheken.